El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia, desconsiderats: estrenen un cotxe caríssim en un barri pobre
  • CA

Felip Letícia continuen amb la seva gira per Espanya. Les parades d’aquest dimarts han estat a Andalusia, concretament a Sevilla i Còrdova. Els Reis han volgut apropar-se a un dels barris més pobres de tot el país, en el polígon sud també conegut com ‘las tres mil viviendas’. Van visitar un parell de centres cívics per conèixer quines mesures havien pres durant la crisi del coronavirus, el problema és que van tenir dos gestos que no han agradat gens.

El primer d’ells? Arribar a una zona tan humil amb un cotxe nou que costa, ni més ni menys, que mig milió d’euros. Es tracta d’un Mercedes blindat que hauria costat 550.000 €, una autèntica barbaritat que s’explicaria perquè té el blindatge i la protecció contra bales més alta possible. 

No té lògica que estrenin aquest cotxe precisament durant la visita a aquesta zona, però sembla clar que no els importa que els critiquin. No contents amb això, poc després era la reina Letícia qui deixava anar un comentari que ha generat un munt de crítiques a la xarxa.

Alguns dels veïns congregats van aplaudir els monarques, però també van aprofitar per queixar-se de la poca neteja del lloc. La Reina va fer una pregunta al comissionat no exempta de polèmica: “El barri no es neteja si no venim nosaltres?“. Van explicar-li que els serveis de neteja fan un gran esforç i que si hi ha problemes d’insalubritat, no és culpa seva. Molts van acusar-la de fer servir un to altiu, una nova controvèrsia que atenta directament contra ella. A més a més, tampoc no ha agradat que portés un vestit car d’Adolfo Domínguez. 

Els Reis, en un dels llocs més pobres d'Espanya Europa Press

Els Reis, en un dels llocs més pobres d’Espanya / Europa Press

Els Reis, còmplices a Sevilla Europa Press

 Europa Press

Una visita amb la qual pretenien mostrar el seu interès per les zones més pobres del país, però que els ha acabat perjudicant.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa