La premsa internacional embogeix amb els retrats nous de Felip i Letícia

La Casa Reial ha publicat uns retrats oficials nous dels reis Felip i Letícia amb les nenes. Deu anys després dels anteriors han volgut aprofitar el canvi de dècada per actualitzar-los. Han fet un parell de fotografies amb els monarques vestits de gala (corona, condecoracions i joies incloses) i unes altres més familiars amb les nenes.

Foto oficial dels reis Felip i Letícia   Casa Reial

Foto oficial dels reis Felip i Letícia / Casa Reial

La família reial, en un nou posat oficial   Casa Reial

La família reial, en un nou posat oficial / Casa Reial

Els looks de Letícia han rebut un munt d’aplaudiments, ja que ha tret de l’armari les seves millors gales. Les revistes de moda l’han posat pels núvols, però no només a Espanya. Molts mitjans d’arreu d’Europa han compartit les imatges i les han analitzat. La tònica general? Els nous retrats han encantat.

Primer podem destacar els mitjans britànics. El ‘Daily Mail’, per exemple, els hi ha dedicat un munt d’elogis. Han volgut posar èmfasi que Letícia i les nenes porten vestits reciclats i que estaven “perfectes” i que enlluernen: “L’àlbum d’una família molt glamurosa”. La revista ‘People’ els qualifica de “la família reial més glamurosa’, coincidint amb què han “enlluernat” gràcies a les fotos. Finalment, la versió anglesa de la revista ‘Hello’, centra el focus en Letícia: “La Reina duu el vestit de ball perfecte a les noves fotos oficials. Les fotos precioses deixen veure el majestuós interior del Palau i mostren alguns vestits impressionants de la família elegant. Estem particularment impressionats pel vestit rosa de Letícia”.

Retrat oficial de la reina Letícia   Casa Reial

Retrat oficial de la reina Letícia / Casa Reial

També n’han parlat a la revista alemanya ‘Gala’ i ‘Gunte’, com a la ‘Billed Bladet’ de Dinamarca. En aquest últim cas, van encara més enllà: “Els Reis sempre es mostren com una parella amorosa amb dues filles encantadores. La foto familiar també irradia calma i relaxació amb tota la família vestida elegantment i relaxada”. Unes fotos que, definitivament, estan tenint una molt bona rebuda arreu. 

Nou comentari