El coronavirus marca el viatge a París de Felip i Letícia

Els reis Felip i Letícia han acudit a París aquest dimecres per presidir l’acte en honor a les víctimes del terrorisme. Han esmorzat amb el president Macron i la seva dona, amb els quals han evidenciat mantenir una relació molt bona. I d’aquí, a un acte en el qual el monarca ha pronunciat un breu discurs.

D’aquest viatge s’extreuen diverses conclusions. El que més ha cridat l’atenció, en primer lloc, és que el coronavirus ha obligat a canviar el protocol: els reis i el matrimoni Macron s’han saludat sense donar-se la mà ni fer-se un petó; només els hem vist tocar-se per sobre de la roba en un parell de carícies aïllades. 

Els reis Felip i Letícia, amb el matrimoni Macron a París   Casa Reial

Els reis Felip i Letícia, amb el matrimoni Macron a París / Casa Reial

Els reis, a primera línia de l'acte d'homenatge del dia de víctimes de terrorisme   Casa Reial

Casa Reial

Els mitjans han destacat la sorpresa de la presència de la Reina, que comença a donar més importància als viatges a l’estranger en la seva agenda oficial. Fins ara era més habitual veure el rei protagonitzant els viatges institucionals en solitari, però a poc a poc ella també es va afegint.

Això ha permès que les revistes de moda hagin pogut analitzar l’estilisme de Letícia en aquest acte. Tots han arribat a la mateixa conclusió, el look de Letícia ha estat perfecte. Completament de fosc com marcava el protocol, amb una americana i els pantalons rectes a joc. Ho ha combinat amb un top del mateix color, igual que les sabates altes. El collar que ha escollit ha enlluernat la resta del conjunt, de perles grans. 

El pentinat ha anat en la mateixa línia, un monyo que deixava veure les canes de la Reina. 

El matrimoni Macron, amb els reis Felip i Letícia   Casa Reial

Casa Reial

La Casa Reial implanta noves mesures contra el coronavirus, el que trastoca tota la rutina de la família. 

Nou comentari