El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa de Felip i Letícia: de matinada a les parades de Mercamadrid
  • CA

Els reis Felip i Letícia segueixen conscienciats de posar fi a la mala imatge que s’ha generat de la seva tasca durant la crisi del coronavirus. Han rebut moltes crítiques per la seva falta d’activitat, encara que han fet més reunions que mai mitjançant videotrucades. És per això que han canviat de tàctica i aquesta setmana han començat a sortir de Palau per acudir junts a actes oficials amb presència de periodistes. La sorpresa ha estat majúscula quan els fotògrafs publicaven fotografies del matrimoni reial de matinada, en una visita a les instal·lacions de Mercamadrid.

Els reis Felip i Letícia visiten de matinada Mercamadrid / Casa Reial

Els hem pogut veure a les 5:30 h de la matinada, una imatge mai vista. L’objectiu era estar presents durant l’horari de més feina al gegant de la venda dels productes frescos. Han fet un recorregut per les instal·lacions, han parlat amb treballadors de les paradetes i també s’han interessat per com han adaptat la seva feina els transportistes amb la crisi. 

Casa Reial

Casa Reial

Casa Reial

Casa Reial

Equipats amb mascareta i guants, han mantingut la distància de seguretat en tot moment. Això ha permès captar una foto curiosa, la del rei Felip saludant amb el colze a diversos treballadors. 

Cop de colze del rei Felip amb un treballador de MercaMadrid / Casa Reial

Una visita sorpresa que demostra que els Reis estan disposats a deixar-se veure per rebre comentaris positius. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa