Letícia torna a menysprear Felip: l’avança amb gest altiu i el cap ben alt

Els reis Felip i Letícia continuen fent com si res. El rei Joan Carles protagonitza un escàndol rere un altre des que comencessin les filtracions, que cada dia sumen un nou capítol. Ells, però, estan fent el paperot durant una gira per Espanya en la qual estan rebent aplaudiments. Enmig de la polèmica, el matrimoni reial ha presidit un dels actes preferits de Letícia: els premis que entrega el diari ‘ABC’. Vestits de gala i molt somrients, segueixen fent veure que tot va bé. 

La reina, en el seu element envoltada de periodistes, ha aparegut radiant amb un dels vestits més aclamats del seu armari. Parlem d’un Roberto Torretta en vermell, d’escot asimètric i llarg midi que realça els seus punts forts. Tots els complements, en negre. Maquillatge perfecte i els cabells? Llisos i sense recollir. 

Els reis, en els premis 'ABC'   Europa Press

Els reis, en els premis ‘ABC’ / Europa Press

La reina Letícia, en els premis 'ABC'   Europa Press

 Europa Press

Com una autèntica actriu de Hollywood, amb la prepotència de moltes d’elles també. I és que a l’arribada al recinte, un fotògraf de la Casa Reial ha captat una foto que està fent parlar molt. Per què? A la imatge es veu l’arribada dels Reis, envoltats d’autoritats i amb la Reina al capdavant amb un gest altiu i el cap ben alt. És el segon cop en pocs dies que Letícia s’avança al Rei, quan el protocol deixa clar que no ho té permès. L’ignora i l’avança, el que deixa Felip VI amb una cara de desconcert. El gest de Letícia? De Reina total.

Els reis arriben als premis 'ABC'   Casa Reial

Els reis arriben als premis ‘ABC’ / Casa Reial

Twitter s’ha omplert de missatges que riuen de la cara del rei Felip, que sembla mirar-la amb estupefacció. L’ombra de Letícia és allargada, això està clar. Vol continuar trepitjant fort, el que ha demostrat en moltes ocasions durant aquesta gira estiuenca. Recordem que l’han enxampat manant al rei en un parell d’ocasions, el que fa pensar que cada cop té més poder sobre ell. O és només la imatge que projecta? Sigui com sigui, sembla que la Reina vol continuar demostrant quelcom. 

Nou comentari