El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia canvia d’actitud després de la polèmica a les Canàries
  • CA

Els reis Felip i Letícia continuen amb la gira per Espanya. Després de les Illes Canàries, ha estat el torn de les Balears. El matrimoni reial ha posat rumb a Palma de Mallorca, el seu refugi cada estiu.  Han visitat un dels hotels de l’illa per interessar-se sobre com han viscut la crisi del coronavirus i què estan fent per tornar a tenir clients. 

La imatge més comentada del viatge a les Canàries ha estat la de Letícia ordenant a Felip VI que recolzés el colze a la barra d’un xiringuito per donar imatge de tranquil·litat i proximitat. El seu objectiu és demostrar que es pot viatjar per tota Espanya sense por a un possible contagi i que hem de fer tot el que puguem per fomentar el turisme nacional i el món de la restauració, que tant ha patit durant el confinament.

Molts han criticat la Reina per donar ordres a Felip, mentre que d’altres s’han quedat amb la felicitat que desprenien durant el passeig. Mai no s’havien mostrat tan simpàtics, propers i còmplices entre ells. Una imatge que ha estat similar durant aquest matí a Mallorca, però que no ha estat tan espontània ni natural.

Els reis tornen a Palma de Mallorca / Europa Press

 Europa Press

Els hem vist lluir somriure, però res de donar-se banys de multituds o saltar-se el protocol per prendre una tapa a un bar. Han mantingut una reunió en la qual han lluït mascareta i han mantingut distància de seguretat, interessats i preocupats.

Totes les mirades se les ha endut Letícia, que s’ha mantingut en un segon pla aquest cop. Ara bé, el vestit que ha escollit torna a protagonitzar titulars. Vol deixar clar també amb la seva elecció estilística que ara toca gaudir de l’estiu i treure a passejar els vestits més estiuencs i divertits del nostre armari. S’ha decantat per un vestit molt fresc de Maje, cintura frunzida, escot creuat i baix asimètric. Verd i de flors, l’ha combinat amb les espardenyes d’espart que va estrenar la setmana passada. 

Europa Press

Còmoda i fresca, també ha repetit pentinat. I és que tot són alabances per com li queda la cueta a mitja altura, ja que l’ajuda a rejovenir i lluir pell bronzejada. Un truc estètic que sembla que repetirà en moltes ocasions durant la gira d’estiu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa