El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Regals curiosos a Felip i Letícia: un pal de fregar i un Lego
  • CA

La Casa Reial està més qüestionada que mai per culpa dels negocis tèrbols del rei Joan Carles que s’estan filtrant a la premsa. Els reis Felip i Letícia estan desesperats i necessiten millorar la malferida imatge de la Institució, per la qual cosa han decidit engegar una gira que els farà viatjar per tota Espanya. L’objectiu és deixar-se veure, el que esperen que ajudi. 

Una altra tàctica? Tornar a fer un exercici de transparència i publicar la llista completa amb tots els regals que van rebre l’any passat. Han compartit la llista a la pàgina web oficial, la que permet que veiem qui va reglar què a cada membre de la família reial.

Els més curiosos els ha rebut Felip VI, que suma a la seva col·lecció un sistema domèstic per fregar, un Lego o dos rosaris. En total? Més de 200 regals només per a ell, als quals s’han de sumar els que ha rebut en conjunt amb la seva dona. La majoria de regals van ser llibres, figures o medalles commemoratives, per això. Algunes institucions van voler innovar una mica i els van regalar samarretes, corbates o barrets. Letícia, per la seva banda, va rebre un centenar d’obsequis. La majoria d’ells també van ser llibres, encara que va sumar un bon grapat de joies. 

Felip i Letícia, amb les filles a un teatre madrileny / Europa Press

I les nenes? Elionor i Sofia han rebut un munt de regals també. La majoria els hi van fer en conjunt: han rebut llibres, joies, banyadors, instruments musicals, sabates de ballet i un munt de samarretes. La més generosa va ser la primera dama de Corea, que va entregar un parell de tauletes tàctils a les princeses. Una llista llarga que demostra que sempre treuen alguna cosa de les reunions que presideixen els monarques. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa