El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia, en quarantena pel coronavirus: cancel·len els actes oficials
  • CA

La Casa Reial vol evitar un possible contagi dins dels Borbons, per la qual cosa ha decidit començar a cancel·lar els actes oficials dels reis Felip Letícia. Les filles es troben en quarantena a casa també, ja que la comunitat de Madrid ha decidit suspendre totes les classes.  Tenint en compte com està creixent el nombre d’infectats a Madrid, la ciutat amb més contagis del país, els Reis han suspès els actes d’aquesta setmana a la capital i també a Logronyo.

Aquesta nit estava previst que el matrimoni reial acudís a un concert organitzat per l’associació de víctimes del terrorisme de Madrid. Finalment no hi acudiran, el que evidencia que s’han conscienciat del risc de contagi. En aquest sentit, també han col·locat uns pots de gel desinfectant a dins de La Zarzuela per obligar tots els visitants a netejar-se bé abans d’entrar.

Dijous s’havia de dur a terme l’acte de proclamació del guanyador del premi fundació Princesa de Girona d’arts i lletres, però també s’ha cancel·lat. 

Els reis Felip i Letícia Casa Reial

Els reis Felip i Letícia / Casa Reial

Ara el dubte està en el viatge oficial que havien de realitzar aquest dijous, ja que estava previst que es traslladessin fins a París per esmorzar amb Emmanuelle i Brigitte Macron abans d’acudir a un acte en motiu del dia europeu de víctimes del terrorisme. En el comunicat que ha enviat la Casa Reial no es diu res sobre aquest viatge, amb la qual cosa sembla que, de moment, segueix en peu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa