El Món
L’atac d’ansietat de Letícia que gairebé cancel·la la boda reial

L’anunci de compromís entre el príncep Felip i la presentadora d’informatius Letícia Ortiz va col·locar-la en el centre de la diana mediàtica. Qui més qui menys, tothom l’havia vist a televisió algun cop. La seva carrera professional era prometedora, però el que més interessava era la seva vida privada. Havia estat casada anteriorment? On havia viscut? Quina ideologia tenia? Era de caràcter fort?

Les revistes del cor van embogir i van començar a buscar informació sobre ella desesperadament. Com més detalls sucosos sabessin, millor. Ella es va mostrar calmada en tot moment, fent cas omís a aquesta immensa expectació mediàtica. Ara bé, acaba de sortir a la llum un episodi que demostraria que la pressió hauria afectat Letícia fins a un punt en què s’hauria plantejat suspendre la boda. Què va passar?

leticia i felip boda 2  europa press

Europa Press

El Español‘ explica com va anar tot. Posem-nos en situació, just en el moment que Letícia va viatjar fins a Barcelona amb la seva mare i la reina Sofia per emprovar-se el vestit de núvia. Sembla que durant el vol cap a Barcelona, que va fer acompanyada de Felip, van tenir una discussió monumental que va acabar amb Letícia patint un atac d’ansietat. Ella hauria començat a dir que ho anul·lava tot i que no volia fer-ho, tot just després de fer fora tota la gent del voltant. Li haurien donat una infusió perquè es tranquil·litzés, però asseguren que no va funcionar..

S’haurien tancat en una habitació del palau d’Albaniz, després que Felip fos avisat que la crisi que estava patint la seva promesa era important. Diuen que van escridassar-se de valent mentre discutien sobre el seu futur, una discussió que hauria acabat amb Letícia convençuda per anar al taller del dissenyador del seu vestit per fer-se la famosa prova. 

Felip i Letícia, a la boda amb Joan Carles i Sofia  Casa Reial

Casa Reial

Un cop van sortir, Sofia i Paloma Rocasolano van tornar a Madrid mentre que Felip i Letícia haurien acudit a La Caixa per visitar la infanta Cristina, que els hauria ajudat a superar els problemes i els dubtes que tenien. 

Iñaki Urdangarin hauria enviat un missatge a Felip en el qual s’alegrava que aquesta reunió amb Cristina hagués anat bé: “Veig que us ha anat bé a La Caixa. Espero que estigueu més tranquils i relaxats. És normal el que ha passat. Molts ànims”. Unes paraules que van sortir a la llum quan van començar a investigar el correu personal de l’exduc de Palma. 

Felip i Letícia boda Casa Reial

 Casa Reial

Sigui com sigui, el que sembla clar és que la pressió va afectar Letícia, com és lògic. Tot i això, la boda va celebrar-se i el matrimoni celebra avui els 15 anys de casats. 

Nou comentari

Comparteix