Més ordres de Letícia a Felip VI: “Tasta aquest gelat sense sucre”

Felip i Letícia segueixen de ruta per Espanya. Menys de 24 hores després de comprar loteria a Conca, el matrimoni reial ha posat rumb a un dels principals destins turístics de la costa valenciana: Benidorm. Allà s’han donat un autèntic bany de multituds, amb un munt de persones aplaudint-los mentre ells caminaven pel passeig marítim. Fins i tot s’han vist nens amb la bandera d’Espanya, en especial una petita que s’ha apropat a ells saltant-se les barreres de seguretat. Una imatge ben curiosa que capta el rei Felip demanant-li que tornés amb els pares. 

Els reis, amb una petita fan a Benidorm   Europa Press

Els reis, amb una petita fan a Benidorm / Europa Press

El vestit de la reina Letícia ha tornat a acaparar titulars, ja que ha recuperat un dels dissenys més aclamats de l’any passat. El va estrenar l’estiu passat, un model d’Adolfo Domínguez que va esgotar en poques hores i que compleix amb l’estil que està lluint en aquestes excursions per Espanya: de tall midi, fresc, de colors vius i informal. Als peus? Unes noves espardenyes, el que evidencia que s’han convertit en el seu tipus de sabata preferit. El tercer element de l’equació d’aquests viatges? La cueta, un pentinat fresc i còmode per anar amb mascareta. 

Els reis passegen per Benidorm   Europa Press

 Europa Press

Ha cridat molt l’atenció la parada que han fet en una gelateria del passeig, en la qual han parlat amb el gerent per interessar-se sobre com han sobreviscut aquests mesos de confinament: “M’han preguntat per la situació actual també”. 

Si a les Canàries els vam veure demanant una tapa de pernil en un bar, ara el rei Felip ha aprofitat per demanar una mica de gelat de torró. L’escena tampoc no ha tingut pèrdua en aquesta ocasió. Recordem que llavors es feia viral un vídeo de la Reina perquè una càmera oculta la gravava ordenant a Felip VI que recolzés el colze sobre la barra per donar una imatge més informal. Doncs bé, en aquesta ocasió no ha calgut que ella li digués perquè ha sortit del propi Rei. Ara bé, ha tornat a produir-se una escena curiosa quan havia d’escollir el gust del gelat. Per què? A la gravació que ha compartit la pròpia Casa Reial, se sent Letícia explicant al cambrer que ells a casa sempre prenen els gelats sense sucre. És per això que el cambrer va dir-li que l’únic gust que tenien així era el de torró, el que donava ales a Letícia per recomanar-li prendre aquest: “Ai, doncs tasta’n una mica d’aquest de torró”, el que acabava fent. Ella, de nou, optava per no prendre res. 

Els reis demanen un gelat   Casa Reial

Els reis demanen un gelat / Casa Reial

Una nova sortida que se suma a la llista de ciutats que han visitat en aquestes últimes setmanes. 

Nou comentari