El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia, cine i dinar amb amics per separat
  • CA

Els reis Felip i Letícia han passat el cap de setmana separats. Divendres els vam veure a Arganda del Rey, municipi al qual van acudir per veure en persona les conseqüències de les inundacions provocades per la gota freda. A partir de llavors, però, cadascú va emprendre un camí diferent. I és que mentre que la Reina es va quedar a Madrid, el monarca va desplaçar-se fins a Còrdova per reunir-se amb un grup d’amics.

Letícia no va quedar-se a casa, però, sinó que va aprofitar per anar a un cinema de Madrid amb les seves amigues. ‘Informalia‘ l’hauria enxampat entrant-hi directament, sense passar per la taquilla. Allà s’hauria reunit amb dues amigues, una rossa i una morena. Què van veure és un misteri, encara que a aquella hora només es projectaven dues pel·lícules: ‘Mientras dure la guerra’ de Amenábar o ‘Ad astra’ de Brad Pitt, la qual havien vist la setmana anterior el rei Felip i la princesa Elionor. 

La reina Letícia Europa Press

La reina Letícia / Europa Press

Elionor i el rei Felip / Europa Press

Per aquesta sortida secreta amb amigues, la Reina va optar per una samarreta blanca sota una blazer negra, pantalons ajustats i vambes negres. Els cabells recollits en un monyo baix i el mòbil a les mans. El que més va sobtar? Que l’haurien vist amb ulleres de veure de pasta negra, el que suposaria el primer cop que se la veu amb unes. 

Dissabte era Felip qui es deixava veure a Còrdova amb uns amics, en un dinar amb alguns companys de l’acadèmia militar. Van decidir-se per un restaurant molt cèntric, amb un menú compost d’amanida de gambes, llobarro, salmorejo i flamenquines

El rei Felip VI

El rei Felip VI / Europa Press

Un cap de setmana amb els Reis separats, gaudint cadascú de sortides amb els seus respectius grupets d’amics. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa