Letícia, a examen: quina actitud té durant les reunions?

La reina Letícia ha tingut l’agenda més plena que mai durant el confinament. Des del seu despatx a La Zarzuela s’ha reunit amb associacions i organismes de tota mena, fins i tot ha parlat amb cantants o esportistes. La Casa Reial ha volgut deixar clar que tenen al cap tots els perjudicats en la crisi del coronavirus, el que s’ha evidenciat amb centenars de videotrucades. 

La tasca de la monarca ha estat interessar-se, especialment, en els col·lectius més vulnerables. Ha manifestat la seva preocupació i s’ha ofert a ajudar-los a tots. Alguns dels interlocutors de la Reina en aquestes reunions s’han posat en contacte amb ‘Vanitatis‘ per filtrar com l’han vist. Quina actitud ha tingut durant aquestes trucades? S’ha interessat de debò o és tot màrqueting per fer cessar les crítiques?

La reina Letícia, en una videotrucada   Casa Reial

La reina Letícia, en una videotrucada / Casa Reial

En general tots tenen bones paraules cap a ella: “En tot moment es mostra molt propera, ens tracta amb molta tendresa, se la veu molt informada i activa”. Afirmen que intenta mantenir converses informals, però que evidencien que ha estudiat abans: “Anava molt preparada i tenia moltes dades concretes sobre el nostre cas”. 

Afegeixen que es mostra molt curiosa i que no para de fer preguntes, una característica derivada dels seus anys de periodista: “Ho sabia tot sobre nosaltres i preguntava moltíssim“. Bones paraules per a Letícia, que no en rep tan positives a Twitter. I és que són molts els ciutadans que critiquen que no estigui fent prou per ajudar. 

  

Nou comentari