Letícia arrisca: faldilla d’efecte òptic i cabells massa ondulats

La reina Letícia ha presidit un acte sobre el dia mundial de les malalties rares, acompanyada de la presidenta del Congrés Meritxell Batet. Ha sorprès molt el conjunt estilístic que ha escollit per a l’ocasió, ja que ha estrenat una faldilla molt curiosa.

Una estrena interessant: faldilla prisada midi en rosa clar i negre, d’efecte òptic que simulava un acordió. Es tracta d’un disseny d’una de les marques preferides de Kate Middleton, el que relaciona de nou l’estil de les dues monarques.

L’ha combinat amb una brusa rosa d’Adolfo Domínguez que va estrenar fa un parell d’anys, de setí i efecte arrugat. I als peus? Unes sabates bicolor d’ant en negre i beix. Sense bossa de mà, però amb unes arracades molt cridaneres amb uns pètals de quars rosa. Han cridat l’atenció també els seus cabells, ja que ha tornat a optar per un pentinat més ondulat que el que duu per costum.

Letícia, amb Mertixell Batet   Europa Press

Letícia, amb Mertixell Batet / Europa Press

Letícia i Batet, juntes en un acte   Europa Press

Europa Press

Aquest diumenge Letícia incomplirà una de les seves normes sagrades, no treballar el cap de setmana. La veurem presidint un partit de futbol femení, una bona iniciativa en el marc del dia de la dona. La setmana vinent, més actes i més estrenes de roba. 

Nou comentari