El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia es deixa una milionada en roba, exactament el 60% del seu sou
  • CA

La reina Letícia és una de les monarques més conegudes internacionalment. Ara bé, no és gràcies a les accions que fa, sinó als conjunts estilístics que escull durant els actes oficials. El seu vestidor, admirat i envejat arreu, la té col·locada sota lupa. Les revistes de moda més prestigioses del món estan atentes cada vegada que apareix en públic. Quin vestit ha dut? Per quina luxosa marca de sabates ha optat? Quina joieria signa les seves arracades de diamants?

 

Letícia ha aconseguit convertir-se en un referent dins del món de la moda, una fita que provoca que quedi en primera posició del rànquing de monarques millor vestides d’Europa. Els dissenyadors més importants fan l’impossible perquè vesteixi d’ells, una autèntica bogeria que té un alt cost.

 

 

Sempre que els fotògrafs publiquen una nova foto de la Reina, els mitjans de comunicació comencen a treballar. De quina marca és l’abric? Quant costa? I la faldilla? Que ja l’havia dut anteriorment? Gràcies a això ara podem posar una xifra aproximada a la quantitat total que s’hi ha deixat enguany. Quant s’ha gastat en roba? Un mínim de 80.000 €

 

‘Vanitatis’ ha arribat a aquesta conclusió després de sumar el total dels looks que ha lluït en aquests mesos. No s’ha pogut saber el total exacte, ja que segueix sense saber-se el preu d’algunes peces de roba en concret. Però més o menys el total vindria a ser aquest, una xifra que representa el 60% del sou de la monarca. Té una assignació anual de 131.400 €, amb la qual cosa encara haurà pogut estalviar… Queda veure què es es gasta durant les festes nadalenques, per això, a veure si es proposa arribar als 95.000 € que va destinar a roba l’any passat. 

 

La reina Letícia
 | Europa Press

 

Enguany ha estat una constant veure-la repetint disseny, per això. El que no impedeix que s’hagi deixat aquesta milionada… Ha estrenat més de 30 conjunts, una quarantena de sabates i una quantitat incomptable de joies. Seguirà en aquesta tònica? Val tot per anar ben vestida? S’ha gastat menys que l’any passat, però és suficient?

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa