El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia “enfurismada” amb Joan Carles: “Estem tacats per culpa teva”
  • CA

La família reial viu un dels seus pitjors moments. Que hagin destapat les irregularitats financeres del rei Joan Carles ha provocat un terratrèmol dins de la Casa Reial, especialment des que el rei Felip publiqués un comunicat en el qual anunciava que renunciava a la seva herència i que retirava l’assignació pública de l’emèrit. Actualment està amagat, ni tan sols La Zarzuela sap on està passant la quarantena pel coronavirus. 

Són temps complicats per a la monarquia, que va rebre una forta casserolada durant el discurs televisat del rei Felip en el qual parlava del coronavirus. “Crec que aquest ha estat el moment més dramàtic d’aquesta família”, ha reconegut Pilar Eyre durant una connexió en directe amb ‘Sálvame‘.

“El rei Felip va relacionar el seu pare amb operacions fosques. Un fet insòlit que deixa els Reis en una situació molt complicada de cara al futur. Felip i Letícia són persones netes, no han estat immersos en cap procés de corrupció. Ells no tenen la culpa d’això però han estat tacats”, afegeix.

Pilar Eyre parla de la monarquia a 'Sálvame' Telecinco

Pilar Eyre parla de la monarquia a ‘Sálvame’ / Telecinco

És conscient que Felip ha d’estar “patint molt” i “molt dolgut” amb el seu pare, mentre que Letícia està “molt enfadada“, un enuig “amb tot el sentit del món”, segons la cronista reial. Durant anys s’ha parlat de la mala relació de Letícia amb la família política: “Que si Joan Carles es reia del seu avi taxista i es mofava dels seus orígens… Doncs mira, no li pot retreure res. La família de Letícia ha tingut un comportament exemplar i, la de Felip, en canvi, tindrà gens aristocràtics però dos dels seus membres han comès irregularitats”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa