El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bisbal copia un truc estètic a la reina Letícia
  • CA

Els trucs estètics de la reina Letícia acaparen un munt de titulars. Genera molta expectació veure com va vestida, com es pentina, quines joies es compra, quina dieta fa… Però, sobretot, si ha passat per quiròfan per retocar-se. Desenes de cirurgians plàstics han analitzat fotografies antigues i actuals de la monarca per veure si s’ha operat quelcom, el que ha donat ales a assegurar que s’ho ha operat tot.

Ara bé, l’últim canvi que ha sortit a la llum l’ha obligat a posar-se en mans d’un dentista. Les dents de Letícia sempre es veuen ben alineades i cada cop més blanques, el que estaria aconseguint gràcies a un ‘truc’ anomenat ortodòncia invisible. Està molt de moda entre els famosos, i és que és un tractament d’ortodòncia molt discret. Es tracta d’una fèrula de termoplàstic per a les dents construïda a partir de diversos alienadors transparents que s’anirien canviant per corregir la mala posició de les dents. El que més atrau? Que és pràcticament impossible de detectar a simple vista.

La reina Letícia somriu Europa Press

La reina Letícia somriu /  Europa Press

Un somriure més ample i unes dents més rectes en pocs mesos, el que compaginaria amb diversos emblanquiments. El cost? Uns 5.000 € aproximadament que hauria pagat encantada, així com altres cares conegudes. Cristiano Ronaldo, Paul Gasol, Amaia Salamanca… I ara, ‘Look’ treu a la llum que David Bisbal seria l’últim que s’hauria deixat captivar per aquest tractament innovador. Les últimes aparicions públiques del cantant han fet aixecar la llebre. Més guapo que mai, la seva bona dentadura sembla que té truc. 

David Bisbal i Rosanna Zanetti Europa Press

David Bisbal i Rosanna Zanetti /  Europa Press

 Bisbal es troba en un moment molt dolç, en haver estat pare per segon cop fa un parell de mesos. Aquesta setmana ha celebrat el seu primer aniversari de boda amb Rosanna Zanetti, un altre motiu per fer gala de somriure perfecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa