Letícia repeteix fórmula infal·lible: per què no es treu la cueta?

La reina Letícia ha incorporat un trio d’elements infal·libles en els looks estiuencs que està lluint durant la gira per Espanya. Cueta, vestit informal i espardenyes. No han faltat en cap dels seus viatges, el que demostra que és una aposta clara per la comoditat i la frescor. 

La cueta ha estat la seva senya d’identitat des que comencessin a traslladar-se per les diverses províncies. Va sobtar molt que es deixés veure amb aquest recollit senzill en les primeres sortides, ja que fins ara sempre optava pels cabells llisos sense recollir. Per què aquest canvi? La resposta va més enllà del que podríem pensar inicialment, que ho fa per fer front a la calor.

L’objectiu principal d’aquest pentinat? Fer més fàcil el posar i treure la mascareta, tot per evitar que se li enganxi amb els cabells. És cert que, a més a més, li aporta un toc més juvenil i informal. 

La reina Letícia, a Osca   Europa Press

La reina Letícia, a Osca / Europa Press

Aquest matí ha aparegut de la mà del rei Felip a un poble de Sòria, on ha repetit la fórmula màgica. En aquesta ocasió ha repetit un vestit rosa d’Hugo Boss d’estampat de flors i coll camiser. I als peus? De nou ha optat per unes espardenyes, les que ha personalitzat amb unes tires de pell marrons perquè li conjuntessin més amb el conjunt. 

Els reis arriben a Soria   Casa Reial

Els reis arriben a Sòria / Casa Reial

Els reis, en una reunió a Soria   Casa Reial

 Casa Reial

Una sortida en la qual se’ls ha vist somrients i atents, fent cas omís a l’escàndol que envolta la Casa Reial per les filtracions constants d’informació compromesa sobre l’economia del rei Joan Carles. Encara no s’han pronunciat al respecte i sembla que optaran per continuar fent com si res passés. 

Nou comentari