Revelen que la Casa Reial hauria filtrat tafaneries de Letícia per desviar l’atenció de Joan Carles

Pilar Eyre deixa caure que la dona de Felip VI sospita que han motivat crítiques cap a ella

Els primers mesos de la relació de Letícia i Felip haurien estat marcats per la insistència de la periodista a mantenir la seva feina. Ingènua, esperava que podria compaginar la vida de princesa amb feines puntuals a diversos mitjans de comunicació. Pilar Eyre explica avui a la columna de Lecturas que, de fet, a Letícia li va costar acceptar la proposta de Felip precisament perquè això comportava que hauria d’abandonar la seva professió: “Els funcionaris de la Casa Reial la van dissuadir subtilment”.

La cronista ha parlat amb algunes periodistes del cor que recorden els primers actes oficials en els quals van coincidir amb Letícia, que demostrava la seva curiositat i ganes de fer preguntes sempre que podia. Ara bé, aquesta actitud va anar desapareixent per culpa de les crítiques constants que li dedicaven a la premsa. Uns comentaris negatius que Pilar Eyre sospita que estaven motivats per la mateixa Casa Reial.

Parlem d’una presumpta traïció que haurien fet per aconseguir que la princesa deixés de banda el seu instint periodístic: “Tot va anar canviant a mesura que la premsa va carregar amb crítiques contra ella que Letícia considerava injustes, fins al punt que va arribar a sospitar que eren tafaneries que s’afavorien des de la Casa Reial per allunyar l’atenció de la conducta irregular de Joan Carles”.

Letícia presideix un foro contra el càncer - Europa Press
Letícia presideix un foro contra el càncer / Europa Press

Un boc expiatori per tapar els escàndols de l’emèrit: “Despertar-se cada dia amb una al·lusió malintencionada a la seva primesa o el record exagerat de la humilitat de la seva família va anar amargant el seu caràcter i minant la confiança en antics companys”.

Nou comentari