El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia, capa amb coll de pèl i vestit de festa a la inauguració del Congrés
  • CA

Els reis Felip i Letícia han presidit la sessió d’obertura de la XIV legislació en el Congrés, un esdeveniment molt important que també ha comptat amb la presència de la princesa Elionor i la seva germana, la infanta Sofia. Les petites s’han saltat classe en el que representa el seu primer acte oficial de la seva agenda del 2020. 

Com és habitual en aquests casos, totes les mirades s’han centrat en elles. Han complert el protocol a la perfecció i han lluït uns look a conjunt, en lluir el mateix abric negre embotonat. La princesa Elionor ha optat pel vermell, un vestit reciclat a joc amb les sabates. Cabells sense recollir, igual que la seva germana petita, que duia un vestit blanc estampat amb un llaç negre a la cintura.

Els reis i les filles, a la inauguració de la XIV legislatura Casa Reial

Els reis i les filles, a la inauguració de la XIV legislatura / Casa Reial

 

La gran protagonista ha tornat a ser Letícia, per això. A la seva arribada tothom es fixava en la capa d’estrena que ha escollit, en negre i amb el coll de pèl. L’ha acompanyat d’un vestit blanc sofisticat, ajustat a la cintura i irregular en el baix. Elegant i clàssica, amb el serrell cap a un costat i els cabells recollits en un monyo. El clutch? D’estampat de serp per donar contrast al conjunt. I les arracades, llargues amb una perla.

Els reis i les filles, a la inauguració de la legislatura Casa Reial

 Casa Reial

 

Molt atenta a les nenes en tot moment, la Reina ha saludat les autoritats després del seu marit. Ha estat xerrant animadament amb Meritxell Batet, amb qui ha demostrat una bona sintonia. Una inauguració important que torna a presidir la família reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa