Letícia deixa el dol i estrena ‘culotte’ i espardenyes

Els 10 dies de dol oficial han acabat, el que ha donat ales als reis Felip i Letícia per abandonar el negre clàssic i aparèixer en un acte més distès. Junts han visitat el centre d’alt rendiment de Madrid, en el qual han parlat amb esportistes de diverses modalitats.

Avui no ha estat un dia fàcil per a la Corona, ja que s’ha publicat que el rei Joan Carles serà investigat per la fiscalia del Tribunal Suprem per les comissions de l’AVE a La Meca. No han fet comentari, el que tampoc no sorprèn. 

El que més ha cridat l’atenció per a les revistes de moda, però, ha estat veure la monarca amb roba de primavera per primer cop. Letícia ha evidenciat estar al dia de les tendències, ja que en el conjunt d’avui en portava tres. Ha escollit una americana blanca a joc amb el pantaló de vestir, que destacava en ser de tipus culotte. L’ha combinat amb una brusa de color caramel amb llunes blanques, el que recorda al mític vestit de Julia Roberts a ‘Pretty Woman’.

Els reis, en el centre d'alt rendiment de Madrid   Casa Reial

Els reis, en el centre d’alt rendiment de Madrid / Casa Reial

Els reis, en el centre d'alt rendiment   Casa Reial

Casa Reial

Els reis, amb una haltera   Casa Reial

 Casa Reial

Arracades senzilles i només un anell, no ha arriscat en joies. Ara bé, ha enlluernat amb un complement en concret: les sabates. I és que hem vist la Reina amb unes espardenyes, de color neutre i amb bastant taló. El preu? 120 €. Un conjunt que ha fet les delícies de les revistes de moda, que tornen a veure-la amb conjunts nous.  

Nou comentari