La brusa estranya de Letícia eclipsa el seu discurs reivindicatiu

La reina Letícia ha presidit aquest matí el IX fòrum contra el càncer, que coincideix amb el dia mundial contra la malaltia, una cita que mai no es perd. El lema d’enguany? L’impacte econòmic i càncer a Espanya. La monarca ha pronunciat un breu discurs amb el qual ha tornat a demostrar el seu compromís amb la causa.

“Què passa quan una persona està a l’atur, està a règim d’autònoms, quan una persona rep una renta menor o igual al salari mínim interprofessional i són diagnosticats de càncer?”, es preguntava. Letícia és presidenta d’honor de l’associació espanyol contra el càncer, un càrrec que intenta prendre’s amb la màxima professionalitat possible.

Discurs de la reina Letícia durant un fòrum contra el càncer   Europa Press

Discurs de la reina Letícia durant un fòrum contra el càncer / Europa Press

 

Els mitjans de comunicació han alabat la seva tasca, però també s’han fixat en el conjunt estilístic que ha lluït…. I és que sempre és notícia que estreni peces de roba noves. En aquesta ocasió? Dues incorporacions al seu armari. Una brusa blanca de coll rodó i patró estrany, mànigues abullonades i un cridaner botó XL per tancar el encreuament a la cintura. L’ha combinat amb una faldilla de pell en color negre, a joc amb les sabates però sense mitges. 

La reina Letícia, en el fòrum contra el càncer   Casa Reial

Casa Reial

Letícia inaugura el fòrum contra el càncer   Europa Press

Europa Press

Després del look sofisticat de dilluns durant la inauguració de la legislatura al Congrés, avui tocava un de més senzill. És per això que s’ha deixat els cabells sense recollir i ha optat per unes arracades d’efecte bambú.

Nou comentari