Una badada de Letícia mostra què duu a dins de la bossa

Felip VI i Letícia han passat uns dies a Suècia en un viatge oficial que ha acabat tenint repercussió pels conjunts estilístics de l’antiga periodista. En l’últim acte que han presidit amb els reis suecs, també ha estat ella qui més flaixos ha acaparat… però, en aquest cas, per una badada. Letícia ha protagonitzat l’anècdota de la jornada quan li queia la bossa que duia a les mans enmig de la recepció oficial.

El saló estava ple de convidats il·lustres mentre ella s’ajupia a recollir tot el duia a dins, el que s’havia escampat per terra. La imatge no era molt afavoridora, que diguem, per la qual cosa els perfils de la Casa Reial a la xarxa corrien a eliminar aquella part del vídeo resum. La monarca nòrdica la mirava amb estupefacció a terra mentre tres membres del personal de seguretat s’apropaven corrents per ajudar Letícia a recollir les coses. Ara bé, no eren prou ràpids per evitar que les càmeres congregades captessin què era el que hi duia. Moltes revistes del cor s’havien preguntat fins ara què hi havia a dins de les bosses que duu en els actes oficials. Doncs bé, dubte resolt.

Els membres de l’equip de seguretat ajuden Letícia / Telecinco

El programa de Telecinco presentat per Sonsoles Ónega ha analitzat les imatges i ha pogut desgranar què era tot el que s’hi veia per terra. Què porta Letícia a dins de la bossa? El seu telèfon mòbil, en negre i d’última generació, i un pintallavis. Ni cartera, ni claus, ni mocadors… Després d’aquest moment surrealista, Letícia es posava dempeus i feia com si res no hagués passat. Les imatges han fet la volta al món i Twitter s’omplia ràpidament d’imatges de Letícia ajupida mentre recollia les seves pertinences. Ha fet gràcia veure-la en aquesta tessitura incòmoda, en la que se la podia veure dubtar un parell de segons abans d’optar per recollir-ho ella mateixa davant la mirada d’incredulitat de la resta de monarques.

Comentaris

    Viki Novembre 27, 2021 | 23:43
    No es perfecta. Ja Li está bé que toqui de peus a Terra. A ella, li por passar igual que a un altre. O, és que per ser reina a de ser perfecte? Ella, poder si que s'ho creu
    Silvia Novembre 28, 2021 | 09:40
    Però quina merda de noticia és aquesta???

Nou comentari