El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La pitjor cara de Letícia: “Es va encarar amb el cosí a cops de puny”
  • CA

La joventut de Letícia no va ser fàcil, segons les històries que ha revelat Pilar Eyre en la columna d’aquesta setmana. El traslladat del seu pare a Madrid no va comportar un augment de diners, precisament, més aviat tot el contrari. Vivien en un pis lluny del centre i no podien permetre’s ni tan sols una estufa. Avui la cronista catalana va una mica més enllà i relata un episodi que mostra la pitjor cara de la dona de Felip VI.

Ho torna a fer a Lecturas: “L’estiu abans d’anar a Madrid, Letícia i les germanes havien passat uns dies a Torrevieja amb els avis. El seu cosí David s’havia burlat de l’antic cotxe familiar i Letícia, per defensar el seu pare, es va encarar a ell a cops de puny“, revela.

Una Letícia agressiva que hauria fet l’impossible per mantenir l’honor del pare: “La meva cosina sempre ha estat molt conscient d’on ve, per això és tan lluitadora i tenaç”, hauria explicat el cosí en qüestió.

Letícia, de jove, en una fotografia antiga de Wikimedia

Però Pilar Eyre també parla de l’època de Letícia a l’institut: “Ella parla poc de la seva estada, ja que va ser allà on va conèixer Alonso Guerrero, el professor de literatura amb qui es casaria anys després. És, per tant, un període incòmode de la seva vida. Mai no ha fet gala d’aquell orgullós esperit de l’institut que tenen altres exalumnes. Curiosament tampoc no hi ha mencions dels seus companys, no sembla que conservi amics d’aquella època. I n’han fet poques els seus professors: “Preguntava molt a classe i sempre aprovava”, va explicar la professora de llatí a la cadena SER”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa