Nous detalls de l’avortament de Letícia en una biografia no autoritzada

El periodista argentí Leonardo Faccio ha publicat una biografia no autoritzada de la reina Letícia que conté detalls molt sucosos. Amb la boca oberta s’han quedat els lectors de ‘Letizia, una reina impaciente’ en llegir certs paràgrafs. Entre ells? Un capítol en el qual dona més informació sobre el presumpte avortament que la monarca hauria intentat ocultar.

“Dos mesos abans que s’anunciés el seu compromís amb Felip de Borbó, ella va trucar el seu cosí per telèfon. “David, has de venir a casa. Necessito parlar amb tu sobre un tema important. I no pot ser per telèfon“. En el seu llibre ‘Adiós, Princesa’, el cosí explica que Letícia l’esperava amb el príncep a un quilòmetre del palau de La Zarzuela, a la mateixa casa en la qual avui viuen com a reis. Volien parlar a soles amb ell. “He d’explicar-te una cosa. Una cosa que pot afectar-nos a Felip i a mi molt seriosament. Vaig tenir un avortament voluntari fa un any a la clínica Dator de Madrid. Vull que vagis a la clínica i que netegis tots els papers que hi ha allà”.

La reina Letícia sorprèn amb el vestit d'ARCO   Europa Press

Europa Press

“A més a més d’haver d’acceptar una dona divorciada, la família reial i l’Església s’haurien vist en una situació complicada de tolerar una princesa que havia avortat. Segons Rocasolano, Letícia volia destruir les evidències d’un avortament del qual ningú no es podia assabentar”, relata. 

L’objectiu de la Reina era que desapareguessin tots els papers, un desig que va manifestar en presència de Felip: “El rei només va intervenir una vegada en aquella conversa i va ser per insistir en la urgència de fer desaparèixer aquelles evidències”. Afegeix que el Rei no s’havia atrevit a encarregar-s’ho a ningú per por a què s’acabés filtrant: “Ell era conscient de la situació de Letícia. Ell va promoure aquesta història, no ella. Va ser ell”. 

Una història que, en cas de ser certa, obriria la porta a pensar en tot el que poden haver amagat del passat de la reina Letícia.

Nou comentari