El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia arrisca amb els cabells més arrissats i voluminosos a ARCO
  • CA

Els reis Felip i Letícia han inaugurat l’ARCO, una de les cites més importants per als amants de l’art. El matrimoni reial ha recorregut els pavellons de la fira, somrients i especialment xerraires amb els expositors i assistents. Han estat conscients, però, que totes les mirades es fixarien en un primer moment en el look de la monarca.

Letícia sempre ha arriscat en les últimes inauguracions d’ARCO, el que ha tornat a fer enguany. Era difícil superar el de l’any passat, però el pentinat que ha lluït avui ha estat encara més cridaner.

Els reis a la inauguració d'ARCO Europa Press

Els reis a la inauguració d’ARCO / Europa Press

L’hem vist amb els cabells molt més voluminosos i ondulats que de costum. Una imatge renovada, que ha complementat amb un vestit d’estrena. Es tracta d’un model de Maje: amb un estampat floral vermell a sobre d’una base negra. Ajustat a la cintura, mànigues amples a la zona de les espatlles i de llarg midi. I als peus, unes sabates de taló en negre. Clàssica.

Els reis, atents a la inauguració d'ARCO Europa Press

Europa Press

La reina Letícia sorprèn amb el vestit d'ARCO Europa Press

Europa Press

Els reis, amb Isabel Díaz Ayuso a la inauguració d'ARCO Europa Press

Europa Press

Una nova mostra que evidencia que Letícia vol seguir arriscant amb els seus conjunts d’ARCO, una de les cites preferides dels amants de l’art però també de la moda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa