El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les quatre controvertides anècdotes que mostren la Letícia més antipàtica i malhumorada
  • CA

S’ha parlat molt del mal caràcter de Letícia Ortiz. Fonts properes a l’antiga periodista asseguren que pot arribar a ser molt antipàtica i prepotent, el que hauria demostrat en unes anècdotes a les quals ha tingut accés Pilar Eyre. La cronista catalana comparteix unes informacions a Lecturas que deixen en molt mal lloc a la dona de Felip VI.

“Quan Felip i ella encara no estaven casats, van acudir a una cacera a Toledo. En arribar van adonar-se que els havien preparat habitacions separades. En veu alta, Letícia va protestar: “Què és això? Jo marxo!“. Quan els amfitrions van baixar a esmorzar, van trobar-se que Letícia i Felip havien marxat”, explica Eyre.

És mítica també la seva negativa a allotjar a Palau els pares d’Iñaki Urdangarin durant el baptisme de la filla de Cristina: “La infanta li va demanar que allotgés els seus sogres, però Letícia es va negar perquè deia que no els coneixia. Aquell dia va marxar aviat de la cerimònia. Més endavant, durant el 40è aniversari d’Iñaki, Letícia va estar tota la nit en un racó malhumorada sense parlar amb ningú”.

Letícia, a l’arribada a una reunió amb la federació espanyola de malalties minoritàries / Europa Press

Tampoc no va dissimular el seu malestar quan van reunir-se a Atenes amb la família de la reina Sofia: “Letícia no va obrir la boca en tot el dinar, amb gest d’enfadada. Van intentar interactuar amb ella, però van deixar-ho per impossible. A les postres, Letícia va treure l’iPad i no va prestar atenció a ningú fins que van marxar”.

El caràcter de Letícia és fort, pel que sembla, el que va deixar clar a Felip des del principi: “Letícia va advertir Felip abans de la boda que mai no seria com Sofia ni aguantaria el que ella aguantava. Felip li hauria respost que ell tampoc no era com el seu pare i que, a més a més, l’estimaria per sempre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa