L’anglès de Letícia, a examen: la graven en una conversa i impressiona

La segona parada de la gira per Espanya dels reis Felip i Letícia ha estat Mallorca, el refugi dels Borbons cada mes d’agost. Durant una jornada plena d’activitat, van reunir-se amb responsables del sector turístic i després van caminar pel passeig marítim. Allà van rebre l’escalf dels ciutadans, molt necessari enmig d’una crisi de la Corona molt important per culpa dels escàndols financers de Joan Carles.

S’ha parlat molt del vestit estiuenc de Letícia, encara que s’ha destacat més una nova falta de respecte cap al seu marit. Si a les Canàries una càmera oculta la caçava donant ordres al rei Felip, a Mallorca l’han gravat deixant-lo amb la paraula amb la boca per donar pas a una de les responsables de l’hotel amb qui estaven reunits.

Els reis tornen a donar se un bany de masses   Casa Reial

Els reis tornen a donar se un bany de masses / Casa Reial

Els reis, en una reunió a Palma de Mallorca durant la gira   Europa Press

Europa Press

S’estan mostrant més naturals i còmplices que mai, relaxats i més propers als ciutadans. Ara bé, queda clar que Letícia té confiança i no es talla ni un pèl a l’hora d’intentar manar al rei.

Un altre moment destacat de la visita ha estat la trobada que han tingut amb una parella d’alemanys que han escollit Mallorca com a destí turístic. Els Reis han volgut saber quants dies fa que estan aquí i quant de temps tenen previst quedar-se, així com també s’han interessat en si se senten còmodes venint a Espanya malgrat la crisi del coronavirus. 

El més destacable de la conversa és que parlaven en anglès, el que ha permès que sentim l’accent britànic de la Reina. Amb un nivell molt alt i una pronunciació perfecta, la monarca ha demostrat molta fluïdesa. La Casa Reial va informar el 2006 que Letícia rebria classes “d’anglès aristocràtic“, el que queda clar que ha tingut bons resultats. 

Una visita a Palma que ha generat moltes notícies, com de ben segur que faran els següents viatges.

Nou comentari