El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lester i Patri, de ‘La Isla de las Tentaciones’, amplien la família
  • CA

Lester Duque i Patricia Pérez fa mesos que van decidir donar un pas endavant en la seva relació i van anar a viure junts a Lanzarote. Ara, després de superar amb èxit la seva participació al programa ‘La última tentación’, la parella ha fet un altre pas endavant i ha decidit ampliar la família.

Ha estat ell qui ha decidit donar-li una gran sorpresa a la seva xicota el dia de Reis. Així, el canari va regalar a la catalana un gos de la raça dàlmata, el que han posat Pongo de nom -en una clara picadeta d’ull a la pel·lícula ‘101 dàlmates, on un dels gossos protagonistes portava aquest mateix nom-.

Lester ha portat el gosset al llit on dormia Patri, i l’ha despertat amb aquesta sorpresa. Molt emocionada, ella s’ha quedat totalment perplexa amb la sorpresa del seu xicot. “No m’ho crec. Però que maco!”, ha dit mentre abraçava a la seva parella i a la seva nova mascota.

“No volies un gosset? Ara prepara’t per a netejar cagades i pixades”, bromejava ell mentre feia referència a les dures setmanes que els esperen fins que aconsegueixin que el cadell faci les seves necessitats fora de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa