Lester i Patri, de ‘La Isla de las Tentaciones 2’, esperen el seu primer fill

La parella reconeix que la criatura "no ha estat buscada"

La gran notícia del programa ‘La isla de las Tentaciones’ ha arribat aquest dilluns. I ho ha fet en forma d’embaràs, el primer de les totes les parelles que han participat al reality de Telecinco. Lester Duque i Patricia Pérez han anunciat que estan esperant el seu primer fill. Ho han fet durant el debat de ‘La Isla de las Tentaciones 3’, deixant amb la boca oberta als seus companys i als espectadors, que no s’ho esperaven per res.

“No ho he passat gaire bé, he tingut molts nervis, vòmits, nàusees… A més, tinc a la meva família lluny”, ha explicat Patricia. “Ens és igual que sigui nen o nena, mentre vingui sa. Ningú donava un duro per nosaltres però al final els fets ho han demostrat tot”, ha afegit Lester, que ha reconegut que l’embaràs “no ha estat buscat“.

Però no tot han estat flors i violes durant aquest anunci. I es que l’exparella de Lester, Marta Peñate -amb qui va entrar com a parella a ‘La Isla de las Tentaciones’-, ha entrat al plató on es trobaven tots dos. Marta es troba concursant al també reality de Telecinco ‘Solos’ al costat de Noel Bayarri, i no donava crèdit a la notícia.

“A veure, Sandra, no m’ho crec, a mi em posen en directe al ginecòleg o no em crec aquesta notícia”, assegurava Marta. T’acabes de despertar o què?”, li ha preguntat amb ironia Lester a la seva ex, en veure que no s’havia maquillat. “No, és que com que sabia la notícia que venia i no m’importa absolutament res no em maquillaré per a tu, ni per a la teva merda de notícia. Mira’t tu que tens la cara inflada”.

A més, la canària exigia que la parella mostés l’ecografia. “Te l’enviarem casa, et deixem que ens ajudis a triar nom i que vinguis al bateig“, han rigut ells. Finalment, però, Marta ha rectificat la seva actitud: “D’entrada creia que era mentida perquè van utilitzar la mateixa tàctica, ell em va comentar que ella s’ho estava inventat. No passa res perquè són uns mentiders. Fora de bromes, jo estic en un moment súper feliç de la meva vida i els desitjo el millor, que és un nadó”.

“Que li donin estabilitat i que el cuidin, crec que és molt aviat però jo no sóc qui per a dir com ni quan. Jo puc ser la padrina”, ha rigut Peñate.

Nou comentari