L’esperada reacció de Rosa Benito a la victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’

"Aquest moment és un moment únic", afirma l'exdona d'Amador Mohedano

La gran sorpresa de l’edició d’aquest any de ‘Supervivientes’ ha estat la victòria d’Olga Moreno. I, per inesperada i polèmica, ha generat reaccions de tot tipus. Una de les més esperades era la de Rosa Benito. I finalment s’ha produït aquest dilluns durant la seva participació al programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, on col·labora com a tertuliana. Rosa s’ha mostrat feliç amb la decisió de l’audiència, que va participar com feia anys que no ho feia en un concurs ple d’emoció.

Rosa Benito s’ha enrecordat en un primer moment dels seus nebots-néts: “Aquest moment és un moment únic i jo em quedo amb què David i Rocío, que li han estat donant suport durant tot el concurs, ha vist a Olga guanyar, és una gran satisfacció”, i finalment ha mostrat la seva opinió sense por: “Jo, com a concursant la vaig veure que era una guanyadora meravellosa, ha estat una concursant meravellosa i jo no barrejaré això de fora amb ‘Supervivientes”.

Tot i que el periodista Miguel Ángel Nicolás li ha recordat que en el seu concurs també va influir tot el que va passar fora, i ella s’ha queixat: “La manipulació és molt dura, a Amador el van tractar de cornut quan ni en 8 anys separada m’han vist en una relació amb cap home”.

Per la seva banda, Marta López s’ha tornat a mullar, i ha assegurat que té clar que la victòria d’Olga era més que merescuda ja que comptava amb molta gent en contra seva: “Veure’ls les cares era un poema… Jo tenia una tensió, em feien mal fins i tot els ovaris… Vaig cridat molt, estava tan contenta com si hagués guanyat jo”.

Nou comentari