El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les seqüeles de Bárbara Rey després d’infectar-se de coronavirus: està “molt inflada i cansada”
  • CA

Bárbara Rey no ha viscut el seu millor any. La popular vedette es va contagiar de coronavirus ja fa uns mesos, i sembla que no acaba de superar el virus. Després de passar diverses setmanes ingressada a l’Hospital Quirón de Marbella després de donar positiu en Covid-19, Bàrbara Rey rebia l’alta mèdica el passat 25 d’abril. Van ser un moments molt durs dels que la vedette es recupera ja en el seu domicili, encara que li espera un llarg procés de recuperació i ha hagut de cancel·lar tots els seus projectes professionals.

Visiblement desmillorada, molt feble i en cadira de rodes, l’actriu abandonava l’hospital amb un ram de flors a la falda ocultant la seva mirada cansada darrera d’unes grans ulleres de sol negres, i es retrobava amb la seva filla, Sofía Cristo, que molt emocionada s’abraçava a la seva mare després de setmanes d’incertesa i preocupació pel seu delicat estat de salut.

Ara, un mes després, la seva filla ha tornat a parlar de com evoluciona la salut de la vedette i de les seqüeles que continua patint, segons ha publicat El Mundo: “La meva mare està una miqueta millor. Bé, una miqueta bastant millor”, ha començat dient Sofía, tot i que ha matisat que s’està “recuperant a poc a poc”.

El que té la Covid és que és molt esgotador i et deixa seqüeles. A qui li agafa fort va bastant lent”, ha afegit, donant a entendre que la seva mare és una d’aquestes persones a les quals la malaltia els ha deixat una seqüela important. “Li han quedat a nivell físic visibles”, ha revelat, matisant que en el cas de la seva mare són que està “súper inflada i molt cansada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa