Les reines Letícia i Sofia, juntes de nou durant el 40è aniversari de la Constitució

El 40è aniversari de la Constitució ha aconseguit una imatge única i irrepetible, la de tots els presidents de la democràcia reunits al Congrés. La família reial al complet ha assistit a un homenatge molt especial que ha volgut destacar el seu paper durant la transició. Els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, han rebut un sentit aplaudiment durant més de cinc minuts. Una estima i un agraïment que també han rebut els reis Felip i Letícia, que han volgut compartir aquest dia històric amb les seves filles la princesa Elionor i la infanta Sofia.

 

 

Cada trobada pública entre les reines Letícia i Sofia són examinades amb lupa des de l'incident davant la catedral de Palma. Però aquest migdia han evidenciat que poden guardar les aparences... Cadascuna per la seva banda i sense fer-se gaire cas, però sumides en el protocol.

 

 
Els Reis durant el 40è aniversari de la Constitució
La família reial al complet ha saludat des del balcó| Casa Reial

 

 

El que més expectació generava, això sí, era veure com anirien vestides a aquesta cita. I el resultat no ha defraudat pas. La reina Letícia, en primer lloc, ha volgut demostrar que el vermell és el seu color. Ha optat per repetir un model antic de Carolina Herrera que en el seu dia va ser molt aplaudit. Es tracta d'un elegant i sofisticat disseny entallat de faldilla llapis i màniga llarga, que ha combinat amb un clutch del mateix to i unes sabates en nude. Arracades de diamants, maquillatge natural i cabell recollit en un monyo perfecte. Un look de 10

 

 
Els Reis durant el 40è aniversari de la Constitució
| Casa Reial

 

 

La reina Sofia, per la seva banda, ha competit amb un vestit de vellut de color granat. La màniga francesa i el detall de volants l'aportada un toc estilós i juvenil que l'ha mostrat més que ideal. I les nenes? Els estilistes han decidit que estaria bé combinar els conjunts estilístics de les dues germanes, així que han optat per dos outfits gairebé idèntics. D'estil escolar i amb els quadres com a protagonistes: vestit gris amb estampat en vermell mig tapat per una tapa. La diferència? El color de les mitges, ja que Elionor les ha dut blaves i Sofia en granat. 

 

 
Els reis emèrits
 | Casa Reial

 

 
Els Reis durant el 40è aniversari de la Constitució
| Casa Reial

 

 

 

 

El moment més emotiu de la cerimònia ha estat quan el rei Felip ha dedicat unes tendres paraules al seu pare, Joan Carles, i a la seva mare la reina Sofia. Els ha agraït l'educació que li han donat i el paper importantíssim que han tingut durant aquests 40 anys. L'ovació dels presents ha estat exemplar quan han arribat, a tot això.

 

 

 

 

Un acte solemne i important que ha mostrat la família reial unida per la democràcia. 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?