El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les notes del primer curs de Periodisme de Rafa Mora

Rafa Mora està molt content. El tertulià de ‘Sálvame’ va decidir l’any passat formar-se per a poder treballar a la televisió, i va començar la carrera de Periodisme. Tot va començar quan Rafa Mora va tenir una discussió molt forta amb Anabel Pantoja que gairebé li costa el seu lloc al programa, i va ser llavors quan el col·laborador va acabar confessant que ell moltes vegades no se sentia a l’alçada d’alguns dels seus companys perquè no té la carrera de periodisme.

Aquest complex el va portar a matricular-se en la carrera i a convertir-se en estudiant, per a superar-se cada vegada més a si mateix i no ser només aquell noi a qui el públic va conèixer, com a molts d’altres, a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. I ara ha portat al seu programa molt bones notes!

El tertulià ha comunicat als seus companys de programa que ha aprovat 6 de les 6 assignatures de la carrera de periodisme de les quals s’ha examinat. Algunes li han resultat més complicades, com a redacció per als mitjans, en la qual ha tret un ‘bé’, encara que l’està ajudant Macarena, la seva parella; i en unes altres ha tret “notables i fins i tot excel·lents”.

Encara que ho ha dit molt orgullós, tot i això, per a Rafa, les notes no són el més important: “Jo vull tenir la meva carrera i continuar evolucionant”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a juliol 30, 2021 | 12:20
    M'importa tres cagarros juliol 30, 2021 | 12:20
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa