Les fotos més estiuenques de Carlota Corredera

La presentadora passa uns dies de desconnexió a Vigo

Carlota Corredera ha fet enguany d’Ana Obregón. La popular presentadora ha penjat al seu Instagram unes meravelloses fotografies on se la veu en banyador i gaudint de l’estiu. La periodista, amb el seu somriure infinit, ha lluït un vestit de bany de la firma de Dolores Cortés, de color negre i més que afavoridor.

“Records de juliol per a rebre l’agost”, ha escrit al costat de les instantànies d’allò més nostàlgica, enyorant les seves vacances a Vigo. I atenció a l’hotel en el qual es va allotjar la presentadora al costat dels seus, perquè és un autèntic luxe. Es tracta del Gran Hotel Nagari Boutique & Spa de cinc estrelles, a Vigo.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 03/08/2021 12:50 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari