El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les famoses enlluernen els premis de moda britànics amb uns vestits espectaculars
  • CA

Els British Fashion Awards són considerats com els més prestigiosos de la moda anglesa. La catifa vermella d’aquesta gala és de les més esperades any rere any, ja que models i actrius aprofiten per posar-se vestits d’allò més elegants. Totes volen estar presents en aquest gran aparador mediàtic, i enguany no ha estat menys.

 

La nit va començar amb una gran sorpresa, per això: l’aparició estel·lar de Meghan Markle. La duquessa de Sussex va voler assistir a la cerimònia per entregar el premi a millor dissenyadora britànica a Claire Waight Keller, la directora creativa de Givenchy i autora del vestit de núvia de Meghan. El bonic gest va ser molt aplaudit, ja que els membres de la reialesa no acostumen a participar d’aquest tipus d’esdeveniment. La seva reaparició pública va entusiasmar, ja que es va poder veure com va creixent la panxeta d’embarassada. Com va anar vestida? Amb un disseny asimètric de vellut de la marca que deixava les espatlles descobertes, les ungles negres i unes sandàlies de Tamara Mellon. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan presented the Womenswear Designer of the Year award to Claire Waight Keller, the artistic director at Givenchy who created her wedding dress and many other outfits #duchessofsussex #meghanmarklestyle #mumtobe2019 #britishfashionawards2018

Una publicación compartida de Meghan Markle Style (@meghan_marklestyle) el

 

Pel que fa a les convidades, cal destacar que han tornat a haver-hi de molt elegants i d’altres que han evidenciat tenir un gust… peculiar. Comencem per les estrelles que han agradat les revistes de moda. Penélope Cruz, per començar, va escollir un vestit d’alta costura de Chanel. Es tracta d’un disseny blanc de pedreria sense tirants amb una gran butxaca a la panxa. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#london #fashionawards 2018 @atelierswarovski collection by moi! Thank you @nadja.swarovski Merci @chanelofficial

Una publicación compartida de Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) el

 

Olivia Palermo també va encertar amb un conjunt d’americana i pantaló de Victoria Beckham. El vermell és ideal per aquestes dates, i encara més combinat amb el jersei negre llis que duu. El patró? Elegant: jaqueta llarga i pantalons de tir alt amb pota d’elefant.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady in red  #FashionAwards

Una publicación compartida de Olivia Palermo (@oliviapalermo) el

 

La dissenyadora Victoria Beckham també va posar davant dels fotògrafs. Acompanyada del seu marit David, la britànica va lluir un model propi amb un vestit negre llarg fins als peus i amb volum que amagava una granota a sota. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So happy to be at the #FashionAwards tonight with @davidbeckham in his first year as Ambassadorial President and proud to have been nominated in the category of British Womenswear Designer of the Year in my brand’s tenth year. Wearing my wrap front evening #VBSS19 dress X Kisses #VBSince08

Una publicación compartida de Victoria Beckham (@victoriabeckham) el

 

La model Kate Moss, per la seva banda, va apostar pel color verd esmaragda en un vestit llarg d’escot irregular. Més clàssica però sense enlluernar…

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Moss attending @britishfashioncouncil awards. 10-12-18 #katemoss #mossisboss #bfa #fashion #model Repost @whowhatwear.uk

Una publicación compartida de Kate Moss  (@katemossphoto) el

 

 

La sempre excèntrica Rita Ora ha optat, en aquesta ocasió, per un conjunt d’americana i faldilla en negre amb un estampat vermell. Mitges fosques mig transparents, bossa vermella i diadema negra. 

 

 

Una de les convidades que més ha cridat l’atenció, per això, ha estat Alexa Chung. Ha optat per un conjunt de la seva pròpia marca per promocionar-la: vestit mostassa d’inspiració rural, amb volants blanc a la part inferior de la faldilla i a un gran cinturó. El més sorprenent? La bossa daurada de brillants. 

 

Alexa Chung posa davant dels fotògrafs amb un disseny propi
Alexa Chung posa davant dels fotògrafs amb un disseny propi | Instagram @alexachung

 

La catifa vermella, doncs, ens ha deixat models de tota mena. Quina s’endurà el premi a millor vestida?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa