Les anècdotes de la visita de Letícia a Londres

La reina Letícia ha visitat Londres en una visita exprés per acudir a una inauguració històrica, la primera mostra de Joaquín Sorolla que s'exposa al Regne Unit. Per primer cop es podrà veure la seva obra de paisatges i retrats al país anglès, el que 'obligava' la Casa Reial a ser-hi present. La monarca ha exercit de representació d'una manera esplèndida, encara que va arribar a la cita 20 minuts després... el que no queda gaire bé davant l'exagerada puntualitat anglesa del príncep Carles de Gal·les. L'excusa de l'espanyola? "L'impossible trànsit de Londres".

 

El fill de la reina Isabel d'Anglaterra va ser l'encarregat d'acompanyar Letícia en aquesta visita cultural, el que semblava tenir-lo encantat; i és que les mostres d'estima que va dedicar a la Reina van ser innumerables. Tot va començar amb un petó a la mà que ha cridat molt l'atenció, però perquè la mà del príncep estava summament inflada i vermella... I d'aquí, a moltes carícies i mostres de complicitat.

 

 

Molts van mostrar-se decebuts en quedar-se sense un possible duel d'estil amb Kate Middleton o Meghan Markle, ja que la Reina finalment no s'ha trobat amb cap de les dues. Però això no ha impedit que la monarca hagi triomfat amb un conjunt estilístic nou. Només arribar, Letícia va ser rebuda amb molts crits de "guapa, guapa", el que va respondre amb moltes salutacions i un somriure immens. 

 

Carolina Herrera torna a signar el look de Letícia. En aquesta ocasió ha optat per un vestit molt adient, amb un maco estampat floral en tons blaus, corals, liles i verds. Cos entallat, coll a la caixa i faldilla amb volum: un triomf sofisticat que potencia la figura de la Reina. 

 

 

La reina Letícia, amb el príncep Carles d'Anglaterra
 | Casa Reial
La reina Letícia, amb el príncep Carles d'Anglaterra
| Casa Reial

 

Pel que fa als complements, destaquen unes sabates del mateix to de Nina Ricci i una original bossa de mà de Felipe Varela del color del vestit. El recollit deixava que destaquessin les arracades, de diamants i aiguamarines. En conjunt, un outfit molt encertat que ha captivat els mitjans del Regne Unit però també els d'aquí. 

 

La reina Letícia, amb el príncep Carles d'Anglaterra
 | Casa Reial
La reina Letícia, amb el príncep Carles d'Anglaterra
 | Casa Reial

 

Un cop va acabar l'acte, els fotògrafs van perdre la vista de Letícia. Haurà aprofitat per fer una petita volta per Londres? O haurà tornat a Espanya en el primer avió?

 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?