El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’error garrafal en un dels tatuatges que porta Kiko Matamoros
  • CA

El periodista Miguel Frigenti ha portat una informació al programa ‘Sálvame’ d’un dels col·laboradors. Aquesta notícia espantava a tots els que eren al plató, entre ells a Kiko Matamoros, que després de saber que la informació tenia a veure amb la seva parella Marta López, no podia imaginar-se amb el que es trobaria.

Miguel Frigenti destapa l’error en un tatuatge de Kiko Matamoros

Un tatuatge de coordenades, més concretament al braç de Kiko Matamoros, ha aixecat una gran expectació al plató. Miguel Frigenti, després d’una llarga investigació, ha descobert que el popular col·laborador té un gravat en el seu cos que no es correspon al que ell creï: la ubicació de ‘Oh my club’, el lloc on va veure a la seva actual parella per primera vegada: “Quan vaig veure les coordenades se’m va posar la mosca darrera de l’orella, perquè a la fila de baix posa E (d’Est) i és veritat que Espanya està a l’Oest, llavors no pot ser que la Comunitat de Madrid sigui Est. Vaig parlar amb diversos experts i em van dir que aquestes coordenades no poden ser les del club ‘Oh my club”, ha explicat.

Una ciutat de Suïssa, la veritable ubicació del tatuatge de Matamoros

Després d’això, el periodista va continuar indagant en l’assumpte i no només ha descobert que les coordenades no són del lloc que Kiko i Marta creien, sinó que ha donat amb el lloc exacte al qual pertanyen: “Em porten a Yverdon-els-brais, a Suïssa. M’he posat a investigar, és una ciutat molt famosa pels seus club d’intercanvi de parelles“, ha afirmat. A més, Frigenti ha ensenyat la imatge del lloc en concret, uns arbres de la ciutat suïssa, això és el que porten tatuat tant Matamoros com Marta López.

El col·laborador, després d’això, ha declarat que haurà de visitar el lloc real amb Marta per a conèixer-lo i que haurà de modificar-s’ho en algun moment. A més, Matamoros ha explicat com va trobar aquestes coordenades: “Li vaig donar al tatuador i li vaig dir que me les busqués”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 01, 2021 | 22:03
    M'importa una merda juny 01, 2021 | 22:03
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer tota aquesta colla de paràsits que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa