El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laurence Debray, la biògrafa francesa de Joan Carles, I està enamorada d’ell, segons Pilar Eyre
  • CA

Pilar Eyre s’ha mostrat molt contundent en la seva opinió sobre la periodista Laurence Debray, qui ha escrit la biografia de Joan Carles de Borbó. “Està enamorada de Joan Carles? Sí. És la seva amant? No. El rei té dones? Sí”, així de contundent es mostra la periodista en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’. “‘Hi ha qui mai es retira d’això’, em diu un gran amic seu. ‘Té, més que dones, enamorades. Senyores que per ell estarien disposades a tot… i ell es deixa estimar perquè és així’”, relata Eyre.

A més, assenyala que “Laurence ho corrobora després de la seva visita a Abu Dhabi: ‘Em va dir que em traiés la mascareta per a poder fer-me dos petons”, i també ‘no està vençut, continua indomable com sempre, està vivint la seva segona joventut’”. Segons Eyre, “Les dones són la seva feblesa, però en aquests moments també la seva força. Parla per telèfon més amb dones que amb homes, perquè és cert que gairebé tots els seus grans amics l’han abandonat”.

Segons ella, “els noms importants, els milionaris i poderosos que abans posaven vedats de caça, vaixells, regals, companyia…, a la seva disposició, que es barallaven entre ells per a veure qui l’obsequiava més, li regalaven el millor rellotge, les millors cigarretes, les escopetes més cares, els cotxes més ràpids, han desaparegut, tot que no ara, sinó des de la seva abdicació”.

El rei emèrit Joan Carles I / Europa Press
El rei emèrit Joan Carles I / Europa Press

Però Eyre deixa clar que “les amigues mai li han fallat”. Segons la periodista, “al rei li agrada la conversa de les dones, el diverteix que li expliquin els seus problemes. Aconsella, però no com un avi, sinó com un amic. Les estima a totes. A totes… menys a una. Més ben dit, a dos. La primera, a Sofia. I l’altra, Corinna!” 

Per a Eyre, Corinna “s’ha convertit en el seu Némesis, ningú pot esmentar-la en la seva presència. Sobretot després de l’últim cop, la demanda per assetjament que ha presentat a la cort anglesa, amb acusacions molt greus, 32 punts que perfilen una situació de terror insuportable que Corinna assegura que li ha causat depressió i greus danys psicològics, pels quals demana una ordre d’allunyament i una indemnització encara sense quantificar, que podria arribar als 20 milions de dòlars”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa