El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Rosel s’acomiada de TV3 amb un tendre missatge
  • CA

L’acomiadament de Laura Rosel va deixar tothom bocabadat. Anunciat de la nit al dia, ningú no s’esperava que ‘FAQS’ prescindís d’ella tenint en compte les boníssimes dades d’audiència que estava aconseguint. ‘El Món’ vam poder saber en exclusiva que la substituta seria Cristina Puig i que començaria a conduir el programa aquest mateix dissabte. Totes les mirades estaran posades en l’estrena de la periodista, que arriba amb l’objectiu de reforçar el component d’entreteniment a l’hora d’explicar l’actualitat. 

 

 

Ara bé, quedava una última qüestió per saber. Com s’havia pres la decisió la principal perjudicada? Molts companys de TV3 han omplert la xarxa de missatges donant-li ànims, però ella s’havia mantingut en silenci fins ara. Aquesta actitud reforçava la idea que feia pensar que estaria enfadada amb la productora per castigar-la d’aquesta manera quan no ha fet res malament, tot el contrari. Però res d’això.  Ha decidit donar un cop sobre la taula i compartir un maco missatge de comiat.

 

Laura Rosel
Laura Rosel | TV3

 

A través de Twitter i Instagram, la presentadora ha volgut quedar bé amb TV3. Com ha començat? Amb una afirmació potent i sincera: “He presentat i codirigit FAQS durant 42 dissabtes. Ha estat l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també, dolorosa que he viscut fins ara. Una etapa frenètica que m’ha permès gaudir com mai d’aquesta professió que adoro”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He presentat i codirigit FAQS durant 42 dissabtes. Ha estat l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també, dolorosa que he viscut fins ara. Una etapa frenètica que m’ha permès gaudir com mai d’aquesta professió que adoro. Entrevistar convidats de tots els colors, viatjar, descobrir històries apassionants i un repertori de personatges, compartir emocions amb gent a qui admiro, gaudir del talent dels mestres, aprendre, fer equip, endurir la pell. Sentir l’escalf impagable dels espectadors Gràcies per la confiança, TV3. A tots els que feu FAQS, força i encerts. Molta sort, Cris Puig !

Una publicación compartida de laurarosel (@laurarosel) el

 

Tot enviant un agraïment als seus teleespectadors més fidels i unes maques paraules als convidats que l’han ajudat en aquesta feina: “Entrevistar convidats de tots els colors, viatjar, descobrir històries apassionants i un repertori de personatges, compartir emocions amb gent a qui admiro, gaudir del talent dels mestres, aprendre, fer equip, endurir la pell. Sentir l’escalf impagable dels espectadors”.

 

Després de tres dies de silenci, ha volgut resumir aquesta etapa i ha aprofitat per desitjar sort a la seva substituta sense cap rancor: “A tots els que feu ‘FAQS’, força i encerts. Molta sort, Cristina Puig”.

 

 

Rosel deixa el programa més exitós del cap de setmana de TV3, però ho fa quedant bé i sense retrets. Què li oferirà la seva següent aventura televisiva? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa