Laura Rosel s’acomiada de TV3 amb un tendre missatge

L'acomiadament de Laura Rosel va deixar tothom bocabadat. Anunciat de la nit al dia, ningú no s'esperava que 'FAQS' prescindís d'ella tenint en compte les boníssimes dades d'audiència que estava aconseguint. 'El Món' vam poder saber en exclusiva que la substituta seria Cristina Puig i que començaria a conduir el programa aquest mateix dissabte. Totes les mirades estaran posades en l'estrena de la periodista, que arriba amb l'objectiu de reforçar el component d'entreteniment a l'hora d'explicar l'actualitat. 

 

Cristina Puig | ACN

 

Ara bé, quedava una última qüestió per saber. Com s'havia pres la decisió la principal perjudicada? Molts companys de TV3 han omplert la xarxa de missatges donant-li ànims, però ella s'havia mantingut en silenci fins ara. Aquesta actitud reforçava la idea que feia pensar que estaria enfadada amb la productora per castigar-la d'aquesta manera quan no ha fet res malament, tot el contrari. Però res d'això.  Ha decidit donar un cop sobre la taula i compartir un maco missatge de comiat.

 

Laura Rosel
Laura Rosel | TV3

 

A través de Twitter i Instagram, la presentadora ha volgut quedar bé amb TV3. Com ha començat? Amb una afirmació potent i sincera: "He presentat i codirigit FAQS durant 42 dissabtes. Ha estat l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també, dolorosa que he viscut fins ara. Una etapa frenètica que m’ha permès gaudir com mai d’aquesta professió que adoro".

 

 

Tot enviant un agraïment als seus teleespectadors més fidels i unes maques paraules als convidats que l'han ajudat en aquesta feina: "Entrevistar convidats de tots els colors, viatjar, descobrir històries apassionants i un repertori de personatges, compartir emocions amb gent a qui admiro, gaudir del talent dels mestres, aprendre, fer equip, endurir la pell. Sentir l’escalf impagable dels espectadors".

 

Després de tres dies de silenci, ha volgut resumir aquesta etapa i ha aprofitat per desitjar sort a la seva substituta sense cap rancor: "A tots els que feu 'FAQS', força i encerts. Molta sort, Cristina Puig".

 

 

Rosel deixa el programa més exitós del cap de setmana de TV3, però ho fa quedant bé i sense retrets. Què li oferirà la seva següent aventura televisiva? 

 

 Comentaris
almogaver.cat
Tinc la impressió que la noia guanyava massa audiència i massa rapidament i amb una tv3 amb molt encomiable nivell de qualitat però requereix discreció si vol sobreviure. Va decidir "Delenda est Rosel". Però es feia difícil acomiadar-la. Fins l'últim programa. Sembla que Rosel, perd control. Una imatge seva amb part de cintura i cames separades des d'abaix i al "Pesebre vivent", Un grotesc senyor, travestit de nostra Senyora, va fer 'excusa.
Amadeu
Sra. Laura Rosel vostè com a Bona periodista ha de esser neutral en totes les entrevistesç i no ha estat així. Se li ha vist molt entregade amb els independentistas i això no és bo.
Jordi Jordi
Com a espectador de TV3 i FAQS, no entenc que la millor presentadora del moment, se la faci fora com una "becària" quan les audiències estan demostrant que és la millor. Molt decebut amb TV3, a mi personalment, em fa molta "pudor" aquest tema. Jo no seguiré més FAQS, el programa ha perdut la meva comfiança. Jordi Jordi.
Amadeu, això que dius és mentida
Josep
Jo no veure mes el programa, sense la "Queen Laura " no es el mateix. Crec que ja algun motiu fosc per haverla tret.
Joanot
Amadeu, això que diu és fals. Jo tampoc no sóc gaire independentista, i mai no li he notat "entregada als indepes". De fet, sempre ha fet preguntes crítiques. Però una cosa és ser unionista - que tampoc me'n considero gaire - i una altra cosa molt diferent és ser un fatxa, com ho són els de Vox o aquell xicot mig boig, en Joan Planas. De fet, ha estat una vergonya invitar aquella gentalla. I tot i això, la Laura va intentar no tractar-los com la xusma que són. Visca la Laura Rosel!
Cristina
Descanse en paz .
Nelly
Crec que és Sr Sanchis hauria donar alguna explicació. Ara, sí és del tipus que ha estat la productora que l'ha fet fora, millor que no.
Montse
Sra o Srta Cristina.... això de descansa en Pau és de molt mal gust i està clar de quin tipus de persona deu ser vostè.... sort que els demòcrates som més quantitats de persones i els i permetem seguir dient animalades de mala educació.
Montse
Jo Laura només puc felicitar-te de la teva professionalitat com has sapigut mediar entre personatges molt diferents enclòs en aquells que no estan acostumats ni toleren sentir-se qüestionats públicament....per això segur tan fent fora....jo com el Josep i el Jordi tampoc em ve de gust mirar un altre programa d'entreteniment....ja ens tenen massa entretinguts a les diferents canals ????
Àngels
Ha estat un acomiadament "xapusser" i amb mentides pel mig. Que li proposin a la Cristina, gran professional, des del mes passat i a la Laura li diguin el dia 7 de gener, da com a mínim una mica de "pudor". Per descomptat no s'ho mereixia ni de bon tros.
maria
sempre les mateixas cares , sembla tele 5
Patrícia
La Laura Rosel incomodava a qui no havia d'incomodar, i injustament li ha caigut la guillotina. I, prenent per ignorant a l'audiència, ens han dit que el canvi és perquè estem més entretinguts amb la nova presentadora.

envia el comentari