El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions bomba d’una top-model: apolítica i en contra de l’empresonament dels polítics catalans
  • CA

Laura Ponte va arribar a ser la tercera model millor pagada de tot el món. La gallega va aconseguir una carrera meteòrica en la que va treballar amb alguns dels dissenyadors i fotògrafs més prestigiosos. El 2004 es va casar amb un nebot de Joan Carles de Borbó, el que també la va convertir en personatge de la premsa del cor. Divorciats des del 2011, la model va retirar-se de les passarel·les i actualment treballa com a dissenyadora de vestits de núvia. És, a més a més, imatge de diverses marques i per això apareix en multitud d’actes promocionals.

Ha estat en un d’aquests últims actes on ha tingut una conversa molt sincera amb els periodistes. El Mundo publica part d’una entrevista que ha donat molt de si: “No és de la meva incumbència el sorgiment de l’independentisme català, però em molesta que hi hagi gent que hagi d’estar a presó i que certes persones siguin incapaces de conviure i respectar les preferències alienes. Crec que hi ha estructures que a vegades no ens permeten el diàleg humà. No crec en els partits polítics. Crec que s’acabarà i és que han de fer-ho perquè ja no hi ha manera. Sóc apolítica total i no crec en el sistema, en aquest sistema. No ens dona llibertat i l’únic que fa és posicionar”.

“Crec que hi ha altres maneres de gestionar-ho tot, un altre sistema. Si hem estat sense govern i hem estat bé! Sabem gestionar les coses, perquè crec que els ciutadans tenen el poder i el problema és que les altres esferes només ens el cedeixen a vegades”, reflexiona.

Tenint en compte que va ser jove de la germana de Joan Carles de Borbó, també li han preguntat sobre la situació de la monarquia: “Tenim un rei que és un home preparadíssim, genial i educat. Em va caure genial des del primer dia que el vaig conèixer i em sembla que està preparat per assumir una part de representació del país. Ara bé, tinc clar que és la ciutadania la que ha d’escollir si suma, obre portes o ens representa”. I sobre Joan Carles, què opina? “No tinc res dolent a dir sobre ell, sempre ha estat tendre i encantador. M’imagino que no és fàcil estar com està ara… El que em fa pena és el tema de la unió familiar, encara que no hi hagi perdó per a ningú. És complicat, però vaja…”. Una entrevista completa que farà parlar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa