Laura Pausini, sobre la relació de Malú i Albert Rivera: "Deixeu-la, la noia vol follar!"

Poques cantants són més espontanies que Laura Pausini. Al llarg de la seva carrera ha aconseguit guanyar-se un lloc als cors dels espanyols, que vibren amb les seves tendres i potents cançons. Fer de jurat a 'La Voz' de Telecinco va ajudar-la encara més a conquistar molts teleespectadors, que sempre posen pels núvols a la italiana. Un pas pel programa musical en el qual va coincidir amb Malú, segurament l'artista de qui més es parla recentment.

 

 

Que sortís a la llum la seva relació amb Albert Rivera va col·locar-la ràpidament en el centre de la diana mediàtica. El líder de Ciutadans i la cantant, junts? Així ho asseguraven unes informacions periodístiques, que donaven per fet que fa uns quants mesos que s'estan veient.

 

 
Malú i Albert Rivera
Malú i Albert Rivera | 'Semana'

 

 

Unes fotografies de Malú entrant a casa del polític el dia de Sant Valentín confirmaven una relació de la qual encara no s'han volgut pronunciar. Però qui sí que ha volgut parlar al respecte ha estat, precisament, Laura Pausini.

 

 

La companya de Malú a 'La Voz' ha actuat a la gala dels premis de la Cadena Dial, una aparició pública en la qual no ha dubtat en respondre les preguntes les periodistes. Tan natural i simpàtica com sempre, va fer-li gràcia que li preguntessin què pensava sobre la relació de Malú amb Rivera.

 

 
Malú i Laura Pausini, membres del jurat de 'La Voz'
Malú i Laura Pausini, membres del jurat de 'La Voz' | Telecinco

 

 

El millor de tot? La resposta: "Però per què us interessa a tots vosaltres si està enamorada? La noia vol follar! Està bé! Brava, Malú! Així es fa a la vida, que perdem el temps".

 

 

Espontània i summament divertida, va provocar una gran rialla. Va reconèixer que no sabia qui era Rivera, però no semblava importar-li: "L'única cosa important és que ella sigui feliç. Li envio molts petonets". Laura Pausini, en estat pur. 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?