El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros i Benji Aparicio tornen a separar-se
  • CA

Una nova parella del món del cor s’ha trencat. És la que formaven la influencer Laura Matamoros -filla del televisiu Kiko Matamoros- i el xef Benji Aparicio, segons publica la revista ‘Hola’. Com acostuma a passar en el cas de famosos, totes les alarmes van saltar quan Laura Matamoros va deixar de posar fotos a les seves xarxes socials amb el cuiner, i els seus seguidors van començar a sospitar que potser la relació s’havia acabat.

Segons la revista del cor, ha estat el propi Benji qui ha pres la decisió de trencar la parella, i com a únics motius hi ha el propi deteriorament de la convivència i de la relació, i no existeixen terceres persones involucrades, tot i que cap dels dos protagonistes s’ha pronunciat a les xarxes socials. El que és segur després d’haver pres aquesta dura decisió és que tots dos mantindran sempre un vincle pel bé del seu fill, Matías i pel negoci que actualment tenen en comú.

Laura Matamoros i Benji Aparicio es van conèixer l’estiu de 2016, poc després de la ruptura de la influencer amb Miguel Maristany. L’enamorament sobtat entre la filla de Kiko Matamoros i el xef va ser imminent, però la parella va decidir esperar fins a la tardor d’aquell mateix any per a fer pública la seva relació.

L’any 2017 Laura es va quedar embarassada i va néixer el seu fill Matías, però només 8 mesos després de la parella decidia trencar la relació. Però l’any 2019 va tornar a reprendre la relació, fins ara, que no han pogut superar l’última crisi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa