El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros preocupa en revelar que pateix una malaltia ocular greu: “Podia ser un tumor cerebral”
  • CA

Els seguidors de les influencers segueixen ben de prop tots els seus moviments. És per això que moltes d’elles acaben confessant intimitats o problemes de salut davant una allau de missatges que evidencien que s’han adonat que alguna cosa no va bé, per exemple. Aquest ha estat el cas de Laura Matamoros, que s’ha sincerat en veure que els fans es preocupaven molt quan aquesta publicava una foto des de l’oculista.

No ho havia explicat fins ara, malgrat ser un problema que arrossega des del 2019: “Vaig començar a sentir unes fortes vibracions a l’ull i unes punxades molt molestes. El problema és que em molestava encara més quan anava en avió, per exemple. Vaig decidir anar a l’oftalmòleg i em vaig sorprendre en veure que em derivaven directament a urgències per fer-me un TAC. Va ser el pitjor dia de la meva vida… Perquè em van dir que el primer que volien descartar era un tumor en el cervell. Un cop van veure que no es tractava d’això, em van dir que podria ser esclerosi múltiple“.

La filla de Kiko Matamoros explica què és el que té / Instagram

Un ventall d’opcions que la va enfonsar: “Em vaig sentir tan angoixada i tan trista… Finalment, però, em van diagnosticar que tenia glaucoma de tensió baixa i el nervi òptic afectat. És per això que veig poquet i de la meitat de l’ull cap avall gairebé no tinc visió”.

Laura Matamoros confirma com es troba ara / Instagram

La van sotmetre a revisió i en aquesta última visita li han confirmat que el glaucoma està controlat i que no ha empitjorat. Una bona notícia que ha volgut compartir, ara ja més tranquil·la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa