El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros, desesperada: “Necessito ajuda amb el meu fill”
  • CA

Laura Matamoros ha fet un crit d’ajuda a la seva comunitat de fans d’Instagram. La influencer, coneguda per ser filla del mediàtic col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros, és mare d’un nen de dos anys i mig, el petit Matías, fruit de la seva anterior relació amb Benji Aparicio.

Allunyada de la televisió després del seu pas per un parell de realities, la jove se centra en el seu paper d’empresària i estrella de la xarxa. Ha estat allà on ha reconegut que moltes vegades se sent completament superada en el seu paper de mare.

En un parell de vídeos molt sincers, Laura admet que està desesperada: “Matías està en una etapa de rabioles que arriben a ser insostenibles. Entra en negació, es torna mig boig i fa embogir tothom. Ara ric, però hi ha vegades que ho passo bastant malament perquè em fa sortir de polleguera”.

Laura Matamoros parla de la família amb els reporters d’Europa Press

L’objectiu d’aquesta sinceritat? Demanar ajuda i consell a les seves seguidores: “És el millor que tinc a la vida, però necessito consell i ajuda per controlar-lo durant aquests moments de plors descontrolats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa