El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros descobreix que està embarassada poc després de tallar amb el xicot
  • CA

La relació de Laura Matamoros i Benji Aparicio ha estat una muntanya russa. Junts des de fa quatre anys, són pares d’un fill de tres anys i han tallat en un parell d’ocasions. Només fa un parell de setmanes, de fet, confirmaven que no havien pogut superar una crisi i que havien decidit tornar a separar-se. Doncs bé, sembla que finalment tornaran a intentar-ho en assabentar-se d’una notícia bomba… Laura està embarassada.

Així ho ha publicat la revista ¡Hola! en exclusiva, una informació que ha pogut confirmar Look: “Laura acaba de saber que torna a estar embarassada, està a punt d’iniciar el segon mes de gestació. Ho ha sabut després de tallar amb Benji i és per això que estan intentant perdonar-se i tornar junts”.

La revista assegura que aquest fet hauria fet reflexionar a la parella, que hauria decidit donar-se una altra oportunitat ara que saben que seran pares en uns mesos. La influencer i el cuiner van tallar quan el seu fill només tenia vuit mesos, però sempre han mantingut una bona relació. A finals del 2019 van tornar a intentar-ho, el que tampoc no va funcionar. Caldrà esperar per veure si aquest embaràs els acaba d’unir del tot i si al tercer cop no falla.

Laura Matamoros i el xef Benji Aparicio, en una foto d’arxiu / Europa Press

Cap d’ells ha confirmat l’exclusiva, però fonts familiars a Laura haurien assegurat que és cert. Ahir mateix la filla de Kiko Matamoros jugava amb els seguidors, als que els anunciava que aviat els informaria d’una gran novetat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa