Laura Matamoros, irresponsable i maleducada: “Aneu a la m…”

Laura Matamoros ha aconseguit fer-se un lloc destacat entre les influencers. La filla del col·laborador de ‘Sálvame’ té gairebé un milió de seguidors, el que la converteix en una de les famoses amb més repercussió a Instagram. Allà comparteix absolutament tot el que fa, què menja i quina roba porta. Avui és notícia perquè els seus fans han començat a carregar contra ella. El problema? Que fa uns dies va publicar una fotografia en un bar, amb una bona colla sense mascareta ni guardant les distàncies de seguretat.

Una actitud irresponsable que li ha generat molts comentaris negatius, precisament ara que el govern de Madrid demana màxima precaució. Li han retret que publiqui una fotografia així quan el que hauria de fer és aprofitat aquest aparador mediàtic per intentar conscienciar.

Ella s’ha mostrat molt enfadada, per això, en considerar que les crítiques eren injustes i injustificades: “Però senyora, a veure què passa. Vostè serà que no abraça la seva parella, la família o qui tingui a casa. Jo a casa meva tinc la sort d’abraçar i fer petons cada dia i no passa absolutament res, a veure si per estar en temps de coronavirus no podré ni abraçar la meva parella ni estar amb els meus amics que veig habitualment i sabem que estem bé”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todos juntos y mi amigo Hussi ??‍???? esto es mio ??♥?

Una publicación compartida de Laura Matamoros (@_lmflores) el

 

“Tot això és ridícul, a veure si la gent es creu que el president del govern fa servir mascareta fins i tot a casa seva. La gent és molt pesada i tots aquells que em jutgeu per penjar aquesta foto… podeu anar a la merda. Que parlin d’una altra, que hi ha molt a comentar. Com a persona m’ofèn tanta imbecil·litat”, afegia en els comentaris. Sense pèls a la llengua, enmig d’una nova polèmica. 

Nou comentari