El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Fa: “Crec que en el referèndum podria guanyar el no”
  • CA

Laura Fa ha estat l’última convidada de La Fábrica de Gabriel Rufián. La periodista del cor col·labora en un munt de mitjans, el que ha donat ales al català per parlar amb ella sobre la professió i, per descomptat, sobre l’independentisme. En el seu primer dia a Sálvame li van preguntar si volia una Catalunya independent, davant del que ella va acabar confessant que sí: “Alguns amics em van advertir que això em podria passar factura, però fins ara no he notat que em deixessin de trucar per ser independentista. La cosa és que jo em sento independentista de cor. Adoro el meu país i la meva llengua i sempre ho dic, treballo a Madrid però preferiria treballar aquí”.

La periodista assegura que no confiava que arribessin els indults: “Creia que patirien encara més, que allargarien el tema. Jo ho visc amb alegria per la gent, però amb tristesa per la causa. I com se soluciona això de Catalunya i Espanya? Votant. Aquesta seria l’opció més fàcil, però no ens deixen. I el problema és que són més ximples del que sembla, perquè jo crec que no guanyaríem si ens deixessin votar. Crec que pot guanyar el no… Llavors, per seguir lluitant per alguna cosa, potser millor que no passi perquè si surt el no, què farem?”.

A Sálvame els seus companys no pensen de la mateixa manera que ella, per descomptat. Ser l’única independentista la col·loca en el centre de la diana: “Tinc companys que no els tenia identificats com votants de Vox i ara han sortit per la porta gran. Doncs jo em nego a parlar i debatre amb ells”. Laura Fa té clar que il·legalitzaria Vox perquè “atempta contra els drets humans”. Una tertuliana molt sincera que no dubta en oferir la seva versió, també sobre alguns companys de professió: “Bertín Osborne sempre fora. És dels pitjors marichulos que he vist i escoltat mai. Només l’he vist un cop a la meva vida, però n’he tingut prou”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa