El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Fa, poc estimada a Telecinco: primera en el rànquing d’enemics
  • CA

Laura Fa té molts enemics a Sálvame. La periodista catalana forma part de la plantilla del programa del cor de Telecinco des de fa un temps, el que fa que els companys coneguin com és, què pensa i de quina manera treballa. Un dels més crítics amb ella des del principi va ser Kiko Jiménez, el tronista de MYHYV conegut per ser parella de Gloria Camila Ortega.

El noi ha concedit una entrevista exclusiva a la revista Lecturas d’aquesta setmana en la que parla, precisament, de les seves enemistats en el programa. En primer lloc, deixa clar que els greus problemes que tenia amb Kiko Matamoros han quedat enrere. A ell l’ha perdonat, però què passa amb Laura Fa? “Hi ha companys que són pitjors, que són egoistes, avariciosos, classistes, pilotes… Però, com comprendreu, no vull tenir encara més enemics i tampoc no és obligatori recordar les qualitats de tothom en públic, ja tenen prou amb el que tenen. Ara bé, et diré el nom de Laura Fa si he de mullar-me amb qui em cau pitjor“.

Ella ocupa el primer lloc del rànquing dels enemics a Sálvame, tal com acaba de treure a la llum en aquestes declaracions bomba. La seva manca de simpatia cap a la catalana seria encara més baixa, fins i tot, que la que sent cap a Rafa Mora. Amb ell ha protagonitzat enfrontaments molt durs, però sembla que en el fons se l’estima més que a la de Cazamariposas.

Laura Fa i Kiko Jiménez mai no han tingut bona relació | Telecinco

D’aquesta manera, es torna a demostrar que la periodista no gaudeix de molta popularitat en el programa. Han estat moltes les vegades en les que s’ha discutit amb els companys, que a vegades es mofen de la seva ideologia i fan bromes sobre el seu independentisme. Ella ha assegurat en diverses entrevistes que tot són comentaris fets com a broma, però sembla que entre broma i broma hi ha més d’un problema. Ara totes les mirades estan pendents d’ella i de la seva reacció després d’aquest atac contundent del seu company Kiko.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marta cairol a juny 16, 2022 | 12:51
    Marta cairol juny 16, 2022 | 12:51
    Gràcies laura Ets valenta per ajuntarte am aquesta Gentuza que mai se n preocupat de la cultura Ya és veu quant els li preguntar algo no saben de res No et suporten ni per catalana i meins per independentista Valenta entre tanta chusma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa