Laura Fa denuncia un nou atac catalanòfob: “Feixistes fòbics amb Catalunya”

La col·laboradora de 'Sálvame' ha rebut insults a Instagram per haver escrit un 'post' en català

Laura Fa no ho té fàcil a Sálvame. La periodista del cor ha rebut atacs dels companys en diverses ocasions, que aprofiten la seva nacionalitat per ficar-se amb ella. Critiquen que sigui catalana, una catalanofòbia que ella ha denunciat públicament. Doncs bé, sembla que no només la menyspreen per aquest motiu els altres col·laboradors… I és que en les últimes hores ha estat insultada a Instagram per haver escrit el seu últim post en català.

“De les coses que més enyoro i que demano a aquest putu any és tornar a sopar amb les perres amb vi, rajamentes i sense mascareta. Que ens tornin ja a la vida que ens estan robant, si us plau”, escrivia ella.

Davant d’això, alguns seguidors li han deixat clar que la deixarien de seguir “perquè no l’entenen”. Una dona ha anat més enllà i li etzibava: “Només escrius a català, no aconseguiràs molts adeptes i likes“. Un comentari que no ha fet gràcia a Laura Fa, que no ha dubtat en respondre: “Només m’escriviu aquestes merdes els feixistes fòbics amb Catalunya. No escric gairebé mai en català! Pesada! Deixa’m de seguida, pesada!”.

Poc després, la periodista compartia una captura de la crítica i demanava respecte: “No escric un post en català des de l’11 de desembre. De veritat que és per enviar a la merda i no parar. Sort que és una excepció en aquest món virtual”.

Laura Fa respon la crítica d’una seguidora i demana respecte / Instagram

Una nova mostra de catalanofòbia que Laura Fa no vol tolerar.

Nou comentari